365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Idéer til pakkekalender

24 bud på kalendergaver til børn

I mange børnefamilier betyder december, at det er tid til pakkekalender eller adventsgaver. Synes du også, at det er liiidt svært at finde på 24 gode gaver til børnene? Så er den her guide lige noget for dig. Fætter BR deler sine bedste bud på 24 kalendergaver - Værsgo' at snuppe dem! Gaveidéerne henvender sig mest til børn på 2-5 år, men måske der også er inspiration at hente til de lidt større børn.

1. Dyrefigurer

Bondegårdsdyr, zoologisk have eller fortryllende enhjørninger? Små dyrefigurer kan danne rammen for alverdens lege - Hvilket dyr skal i julesokken? Måske flere dyr fordelt over flere dage? Dyrene fra schleich® er i hvert fald et rigtig godt bud. 

2. Fidget toys

Fidget toys er et kæmpe hit blandt både børn og voksne! Det er små sjove stykker legetøj  - du kan næsten kalde dem dimsedutter - som dit barn kan sidde og fifle med. Se et udvalg her:

3. Malebog

Det er altid et hit med lidt nyt til krea-stunderne derhjemme. Vælg en malebog med dit barns favoritfigurer, som I kan farvelægge sammen.

4. Ringeklokke

Uanset om dit barn drøner afsted på en løbecykel, trehjulet cykel eller børnecykel, så er en sej ringeklokke en fed gadget! Find én, der passer til dit barns cykel her. 

5. Legemad

Måske har lege-butikken brug for en ny is på menukortet? Eller mangler der havregryn til at lave grød i legekøkkenet? Du finder masser af legemad her på BR.dk. Blandt andet Spire Minimarked, hvor du kan købe de enkelte små stykker trælegetøj separat. Du kan også købe et samlet sæt legemad og dele ud på flere december-dage.

6. Paw Patrol

Hvilket barn elsker ikke Paw Patrol? Chase, Rocky, Skye - Hvilken er favoritten hjemme hos jer? Man kan næsten ikke gå galt i byen med en gave med en eller flere af de seje hunde på. 

7. Paraply

I regn og slud skal vi ud! Jovist har hele familien regntøj på, når turen går ud i vådt vejr, meeeen.. Det ér altså et stort hit med egen børneparaply - og så endda én med flotte enhjørninger eller figurer fra dit barns yndlingsserie.

8. Vandperler

Hvis ikke I allerede har vandperler derhjemme, så er det en oplagt kalendergave. Der venter mange timers sjov og sanseleg foran jer. Det kan også være, at I skal opgradere udvalget derhjemme - vidste du, at man kan få selvlysende vandperler?

9. Krea-ting

Kan dit barn lide at fifle med krea-ting? Du kan for eksempel købe en kreakasse og dele indholdet ud over mange dage. Så er der rulleøjne i julesokken én dag, piberensere i den næste osv. 

10. Legetøjsbil

Legetøjsbiler, traktorer, ambulancer - Hvad er dit barn vild med? Biler er altid et hit. Du finder både legetøjsbiler, der sælges separat, og biler med flere i én pakke. Tip: Hvis du køber en samlet pakke, har du gaver til flere dage...

11. Seje reflekser

Okay, det er jo lidt en praktisk ting, som især mor og far vil blive glade for, men man kan faktisk få nogle ret seje reflekser! Og så er det måske ikke så kedelig en gave alligevel? Det er i hvert fald et must i vintermørket! Tjek udvalget ud her. 

12. Gurli Gris

Far Gris, Mor Gris, Gurli Gris og Gustav Gris - Man kan næsten ikke andet end at holde af dem. Det er i hvert fald en favorit i mange hjem, når der skal hygges foran fjernsynet. Heldigvis findes der masser af merchandise og legetøj med figurerne på i forskellige prisklasser. Måske noget, der vil falde i god jord i julesokken?

13. Puslespil

Puslespil til både de små og de lidt større børn med dyr, Gurli Gris, biler, Disney figurer eller hvad end, dit barn har kært. Find et puslespil, der skal i julesokken her. Pssst: Du kan dele brikkerne ud over flere dage. På den måde får barnet hver dag en brik, og kommer nærmere og nærmere et samlet puslespil.

14. Badelegetøj

Om det er til poolen på ferien eller til sjov i badekarret, så er badelegetøj en oplagt kalendergave. Du kan blandt andet købe de her søde badeænder - hvad med en fodboldspiller, en brandmand eller en prinsesse? Se dem alle her:

15. En god børnebog

Der er ikke noget hyggeligere end at læse bøger med sit barn. Uanset alderen på dit barn, så finder du et bredt udvalg af børnebøger på BR.dk. Pegebøger, bøger med lyd, godnathistorier, billedbøger osv. Der er helt sikkert én, som I ikke har på boghylden derhjemme allerede. Se udvalget af børnebøger her:

16. Viskelæder

Det er sjovt, at viske streger ud på papiret - og det er endnu sjovere, hvis det er med et sejt viskelæder. Det er måske en gave, der henvender sig til de lidt større børnehavebørn eller skolebørn. Find et sødt viskelæder her. 

17. Madkasse

Maden smager bare lige liiiidt bedre, hvis den serveres i en sej madkasse. Uanset om dit barn går i vuggestue eller børnehave, så er madkasser ofte en del af hverdagen - og hvorfor ikke vælge én, som dit barn synes er flot og indbyder til at få spist hele frokosten, fremfor en kedelig, praktisk madkasse? Se udvalget her. 

18. Sæbebobler

Glæden i børnenes øjne når de løber og hopper for at fange sæbeboblerne - Det er simpelthen så sødt! Tag dem med ud, leg med boblerne i badet, lav sæbeboble-disko til børnemusik... Mulighederne er mange. Køb sæbebobler her. 

19. LEGO®

LEGO® eller LEGO® DUPLO®, alt efter dit barns alder, er en uundgåelig klassiker, når det kommer til børnelegetøj. Æskerne fås i et hav af forskellige størrelser, og det er derfor muligt at købe mindre sæt, der passer perfekt til en kalendergave. Alternativt kan du også overveje at købe en pakke, hvor du deler de forskellige klodser og figurer ud over flere dage. 

20. Tusser

Tegnetid er hyggetid! Det er sjovt at tegne med tusser, og man kan altid bruge flere farver! Pssst: Med tusser kan du også dele farverne ud over flere dage, så barnet får én eller to tusser ad gangen. Se vores mange tusser her: 

21. Samlefigurer

Er dit barn vild med Pokémon, Gurli Gris, superhelte eller noget helt fjerde? Små samlefigurer er perfekte til julesokken. Vi har samlet alle figurer på en side - Find dem her: 

22. Vandpistol

En vandpistol bringer nok mest sjov om sommeren, på ferien - eller måske i badet? Men derfor er det stadig en oplagt kalendergave - det er i hvert fald et kæmpe hit blandt børn at skyde med vand. Særligt på sine forældre.

23. Drikkedunk

Det er altid godt at have en drikkedunk med på tur, i børnehaven eller måske bare fremme på bordet derhjemme, så dit barn altid kan drikke lidt, når han eller hun bliver tørstig. Find en sej drikkedunk til pakkekalenderen her:

24. Perleplader

Hvis ikke I allerede har udstyret til at lave perleplader derhjemme, så skynd jer at få det klikket hjem! Særligt Hama Maxi perler er geniale til de lidt mindre børn (fra 3 år). Så kan I lave dyr, vaffelis eller måske noget julepynt? 

Rigtig glædelig jul

Vi håber, at du kunne bruge nogle af idéerne som inspiration til, hvad der skal i pakkekalenderen hjemme hos jer. Fætter BR, Legekammeraterne og nissen håber, at gaverne vækker begejstring derhjemme og ønsker dig og din familie en alletiders jul. Hvis du har brug for mere juleinspiration, så se alle vores guides her: