365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Perlesæt

Det skal være sjovt at lege – særligt perlesæt er noget, der falder i mange børns smag. Her på siden finder du et spændende udvalg af forskellige perlesæt, der med sikrer dine børn, både store som små, sjove og hyggelige timer. Nu skal I bare vælge hvilket perlesæt, det skal være!

Populære mærker

Gør fantasi til virkelighed med perlesæt

Hos BR finder du mange forskellige perlesæt, der alle sammen én ting til fælles: De er fyldt med timevis af underholdning! Når dine børn får et perlesæt for hænderne, starter en kreativ proces med leg og læring, hvor kun fantasien sætter grænser. Giv dem mulighed for at fremtrylle figurer, idoler og helte med perleplader, eller lad dem lave deres egne smykker, de stolt kan vise til deres kammerater – du finder flere forskellige sæt i vores sortiment.

Vores perlesæt indeholder alt, som dit barn skal bruge til at forvandle fantasi til virkelighed. Nogle perlesæt indeholder blandt andet perleplader, en nem instruktion og perler i lige nøjagtig de farver, dit barn skal bruge til at få sit idol frem på perlepladen. Andre perlesæt inkluderer smukke muslinger og perler til DYI-armbånd og halskæder, så dit barn kan skabe de smukkeste smykker, der med sikkerhed vil glæde enhver, der modtager dem.

Uanset hvilket perlesæt dit barn er til, er der masser af kreativitet og stor underholdning at hente i de mange, fine perlesæt i vores udvalg. Kom i gang med legen og lad kreativiteten udfolde sig med de mange muligheder, et perlesæt giver dit barn.

 

Et perlesæt er god læring for børnene

Foruden at være sjove og underholdende er perlesættene også en god, udviklende læring for dine børn. Hvis de følger vejledningen, trænes deres tålmodighed og koncentrationsevne, og de lærer at forstå processen i at skabe noget meget konkret. Hvis de derimod vælger at skabe egne figurer, udvikles kreativiteten og kun fantasien sætter grænser for den kreative perleproces.

Perlesæt er derfor oplagt underholdning for alle børn og deres udvikling, hvis de elsker at lade tiden gå med at udfolde sig kreativt. Se hele BR’s udvalg af perlesæt igennem – så er jeres arsenal af perler og perleudstyr snart gennemført.

 

Find perlesæt og andre kreative hobbyartikler hos BR

Selvom vores fine perlesæt styrker kreativiteten og bidrager med timevis af god underholdning, finder du på BR også andre kreative hobbyartikler til dig og dine børn. Se eksempelvis vores udvalg af kreakasser, der lader kreativiteten få frit spil, eller bestil hobbymaling og lad dit barn skabe smukke værker på lærreder, papir eller sten.

Du kan også gå på udkig i vores sy- og strikkeværktøj, så dit barn kan lære at hækle små hjerter og lignende figurer. Uanset hvilke kreative projekter der kan glæde dit barn, har vi på BR.dk et stort sortiment af legetøj, spil og udstyr til børn i alle aldre – og altid til stærke priser!