365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børneparaplyer

Det er sjovt at efterligne sine forældre, og det gælder også, når vejret viser sig fra sin våde side! Derfor skal der, foruden regntøjet og gummistøvlerne, selvfølgelig også en paraply til, når børnene skal på tur eller ud at lege i regnvejret. Vi har samlet vores børneparaplyer med sjove motiver, så tag et kig her på siden og find dit barns favorit.

Sjov og leg i regnen

Mange børn elsker regnvejr, og det er der ikke noget at sige til! Regn er nemlig ingen hindring for udendørs leg. Leg med vand i sandkassen, hop i dybe vandpytter, brug vandlegetøj, eller tag en paraply med i legen. En paraply lyder måske kun som et praktisk redskab, men udover at være smart, når I skal fra a til b i regnvejret, så kan børneparaplyen også være en del af legen i den silende regn. Paraplyen danner et halvtag for regnen, og kan nemt give en fornemmelse af en hule, mens de store regndråber lander på paraplyen.  

Tag dine bedste venner med ud i regnvejret

Paraplyernes funktion er at beskytte mod regnen, og derfor er børneparaplyerne lavet af 100% polyester. Det er fascinerende for mindre børn at slå en paraply op og ned - og særligt hvis det er de gode venner, der gemmer sig indeni paraplyen! Hos BR har vi børneparaplyer pyntet med børnenes favoritter. Vælg mellem motiver som Paw Patrol, Gurli Gris, L.O.L Surprise og mange flere, og tag vennerne med ud på eventyr i regnvejret. 

Find en praktisk paraply til børn hos BR!

Har du et lidt større barn, så er en paraply et fantastisk redskab i regnen. Med en praktisk paraply kan dit barn nemlig gå til og fra skole på en regnvejrsdag og undgå at blive våd. Det bliver også nemt og sjovt at gå ud på opdagelse i det våde vejr med en børneparaply. Drøm jer til regnskoven og gå i dækning for de store regndråber under paraplyen.

Hos BR har vi mange flotte designs, så du kan finde en paraply, som helt sikkert vil komme med ud på mange regnfulde oplevelser. Gå på opdagelse i udvalget af paraplyer her på siden.