365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Skriveborde til børn

Lektielæsning, tegninger og andre kreative aktiviteter bliver nemme og praktiske for børnene at lave, når de har et skrivebord. Skriveborde til børn er dermed ideelle at have på børneværelset. Skal dit barn have et børneskrivebord? Vælg mellem forskellige designs og funktioner blandt udvalget af skriveborde til børn her på BR.dk.

Sådan vælger du skrivebord til børn

Skriveborde er både praktiske og gode at have på børneværelset. Bordene kan bruges til lidt af hvert, og de findes i forskellige designs, størrelser og farver. Inden du køber et børneskrivebord, er der et par faktorer, som er gode at overveje i den forbindelse. 

Det er blandt andet: 

  • Størrelsen og højden 
  • Designet og stilen 
  • Funktioner og tilbehør 

Først og fremmest er det vigtigt at tænke over børneskrivebordets størrelse og højde. Mange skriveborde kan justeres i højden, sådan at bordene kan bruges i takt med, at barnet skyder i vejret. Og når snakken falder på barnets højde, er det vigtigt at tænke over og justere bordet, så det er ergonomisk korrekt og rart for dem at sidde ved. 

Er der ikke så mange kvadratmeter på børneværelset, er et mindre skrivebord oplagt. Er der lidt mere plads at gøre godt med, kan et større skrivebord være sagen. Vælg også gerne et design og en stil, som passer til barnets smag og behov. Og apropos behov så er det godt at overveje, hvilke funktioner og hvilket tilbehør børneskrivebordet skal have. Skal der være skuffer til papir, malebøger og tegninger? Skal der være indbyggede reoler med hylder med plads til skolebøger, billeder, nips og andet?

 

Leg og lær ved børneskriveborde

Børneskriveborde giver børn et sted, hvor de lærer og hygger sig. Brug skrivebordet til at lave lektier, skrive, tegne, male eller lave kreative ting som eksempelvis at lege med perler, hvor det er nemmest at sidde ved en bordplade. 

Ud over at være funktionelle og praktiske kan skriveborde til børn også være med til at udvikle kompetencer. Organiseringsevnen er det især, da børneskrivebordene giver børnene et sted, hvor de kan organisere og opbevare deres skolematerialer og andre ting. Selvstændighed, følelsen af ansvar og gode vaner med at holde bordet ryddeligt er også ekstra plusser.

 

Stort udvalg af skriveborde til børn

På BR.dk er udvalget stort af børnemøbler og børneskriveborde. Skrivebordene passer ind på mindre og større børneværelser, fordi de kan fås i forskellige størrelser. Størrelsen spiller også ind på designet, funktionerne og tilbehøret. Mange af skrivebordene har skuffer og reolsystemer, hvor du kan tilkøbe ekstra hylder, hvis børnene har behov for mere plads til deres skoleting, legetøj og andre småsager. Gå på opdagelse i BR’s udvalg af skriveborde til børn her på siden.