365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnemøbler

Skab et både funktionelt og eventyrligt børneværelse med flotte børnemøbler fra BR.dk. Her finder du et bredt udvalg af møbler til børn, heriblandt børnesenge, børneborde, børnestole og forskellige opbevaringsmøbler med plads til masser af bøger og legetøj. Køb her og indret et børneværelse, som dit barn vil elske. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om børnemøbler

Pæne og praktiske møbler til børneværelset 

Et børneværelse skal kunne tåle at blive brugt. Det kræver børnemøbler i en helt særlig kvalitet, der står distancen år efter år trods daglig brug og masser af både vilde og stille lege. Børnemøbler skal dog ikke kun være praktiske. De må også gerne være pæne at se på og indbyde til, at børnene skal kunne bruge timevis på værelset med hyggelige aktiviteter – og selvfølgelig rigtig god drømmesøvn, når dagen er slut, og det er tid at gå til ro. Oplev vores skønne møbler til børneværelset her, og lad dig inspirere til indretningen af netop dit barns værelse. 

Møbler til børn i et gennemtænkt design 

Hos BR.dk har vi samlet et bredt udvalg af robuste børnemøbler i lækker kvalitet, hvor det er tydeligt at se, at der er tænkt over designet og kræset om både sikkerhed og de helt små, æstetiske detaljer. Det betyder, at du trygt kan lade vores børnemøbler flytte ind på børneværelset og indrette et skønt rum for dine børn og heldige legekammerater at boltre sig i. 

Start med en god børneseng med plads til både søvn og afslappende stunder med tegnefilm og bøger. Tag dernæst udgangspunkt i dit barns alder og interesser, og tilføj for eksempel alt fra børnebord og tilhørende børnestole til hylder, sengebord og forskellige opbevaringsmøbler til indretningen, så du får rum til, at alt legetøjet kan få en fast plads og dermed bliver nemt både at finde frem og at rydde op igen, når legen er slut. 

Skab et personligt børneværelse med udgangspunkt i netop dit barn 

Selve rummet og de børnemøbler, du lader flytte ind, er i virkeligheden blot lærredet, der efterfølgende skal fyldes ud med alt det, der virkelig gør børneværelset til noget ganske særligt. Når dine møbler til børneværelset er fundet, kan du derfor passende fortsætte en tur rundt i vores øvrige udvalg af ting til børneværelset, hvor du finder massevis af skønt tilbehør, der spreder hygge og giver rummet personlighed.