365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Levering

Fri levering

Køber du for 500 kr. eller mere, betaler vi fragten til din adresse.

Fri levering gælder kun ved valg af standardlevering. Gælder ikke lørdagslevering. Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark.

 

Levering med Send&Hent 

Køber du for 500 kr. eller mere, betaler vi fragten når du handler på BR.dk og vælger levering med "Send&Hent"
Køber du for mindre end 500 kr., koster det 29 kr.
Med "Send og Hent" kan du købe udvalgte varer på BR.dk og få dem leveret til nærmeste føtex, Bilka og mere end 200 Netto-butikker. Du kan hente dine varer samtidig med, at du foretager dine indkøb.

Læs mere om Send&Hent her. 


Levering med Post Nord

Postnord - hjemmelevering: 39 kr.
Postnord - Afhent i butik: 34 kr.

Vælger du levering med Post Danmark, kan du benytte Post Nords Track & Trace og Post Danmarks app i iTunes App Store eller Google Play Store. Du betaler kun for én pakke pr. ordre uanset antal varer, du køber.

Du skal underskrive ved udlevering og kan blive bedt om at fremvise billede-ID. Er du ikke hjemme, lægger postbuddet besked om, at din ordre kan hentes efterfølgende dag på det nærmeste posthus.

Alle bøger leveres for kun 39 kr. pr. ordre og sendes som flexlevering. Dvs., at postbuddet vurderer, om det er forsvarligt at lægge din pakke på bopælen, ellers køres den til nærmeste posthus. Alternativt kan du tilmelde dig servicen Modtagerflex. Med Modtagerflex placerer postbuddet din(e) pakke(r) på et aftalt sted, såfremt du ikke er hjemme.

 

Levering med fragtmand

Større varer og varer, som vejer mere end 20 kg., må af sikkerhedshensyn ikke sendes med Post Nord og leveres til Send og Hent pakkeshop. Derfor har vi en række samarbejdspartnere, som transporterer din bestilling til dig. 

Prisen for leveringen afhænger af produktets størrelse og vægt. Du kan se prisen på leveringsvalgssiden samt under fanen 'Leveringspris- og tid' på produktet.


Vi leverer dine varer til førstkommende hoveddør ved jorden i dit hus eller etageejendom. Chaufføren går ikke indenfor i dit hjem med varerne. Har du indtastet dit mobilnummer, modtager du aftenen før levering en sms med et 4-timers interval for levering. Desuden modtager du en sms ca. 30 min. før levering. Bemærk dog, at nogle varer, herunder brændsel, leveres med andre fragtfirmaer, og her kan du som udgangspunkt ikke forvente at blive kontaktet før levering. Vilkår for levering fremgår af den pågældende produktside.


Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne.


Du skal underskrive og fremvise gyldigt billede-ID for udlevering af din ordre.

 

Kranlevering 

Varer som legetårne og lign., bliver leveret som storgods. Varerne bliver leveret som kantstenslevering, og der kræves ikke underskrift. Derfor behøver du ikke være hjemme på leveringsdagen. Fragtmanden læsser af på en passende placering. 
Leveringsmulighederne for det enkelte produkt kan ses i fanebladet "Leveringspris og -tid" på produktets detaljeside. Har du flere produkter i en ordre, kan det ændre på de endelige leveringsmuligheder. De nøjagtige leveringsmuligheder og -priser for din ordre ser du, når du skal træffe leveringsvalg.