365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børneborde

Søger du et børnebord i passende størrelse til børneværelset, finder du flere spændende bud her hos BR.dk. Vi tilbyder borde til børn i flere modeller, og tilføjer du en stol eller to, indbyder vores borde til børneværelset virkelig til at sætte sig og fordybe sig i timevis af god leg.  

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Børneborde til både de vilde og de stille lege 

Det er ikke alle børn, der har tålmodighed til at sidde stille, men heldigvis kan man både sidde og stå op ved vores børneborde, der er perfekte til et væld af lege og aktiviteter. Hvad kan netop dit barn mon allerbedst lide at lave? Nogle elsker at tegne eller at lave andre kreative sysler. Nogle elsker dukkeleg eller at byde indenfor i deres egen lille café eller restaurant. Og så er der selvfølgelig dem, der fra tid til anden bare allerhelst vil danse på bordet eller måske bruge det som tunnel på en udfordrende tumlebane rundt i hele værelset. Børns behov ændrer sig hele tiden og kan også tage mange drejninger i løbet af en dag. Derfor er det dejligt med et bord på børneværelset, der er et utroligt alsidigt møbel, som kan bruges til lidt af hvert. 

Indret med et bord til børneværelset 

Dyk ned i vores udvalg, og oplev vores mange flotte bud på det perfekte børnebord. Sortimentet rummer både helt simple, ensfarvede børneborde samt flere forskellige børneborde med populære motiver, som dit barn vil elske. Brug det nye børnebord, som det er, eller brug det for eksempel sammen med vores børnestole, og skab derved en hyggelig krog til fordybelse. 

Vores børneborde er robuste og holder derfor til masser af leg og gode stunder, og det er skønt bare at kunne lade ungerne slå sig løs og leve sig ind i mange spændende legeuniverser. Det er oplagt både at bruge et børnebord på børneværelset og i familiens fællesrum, når jeres barn gerne vil være tæt på jer forældre, men samtidig også gerne vil kunne sidde lidt selv med en sjov leg eller en kreativ aktivitet. Bestil det nye børnebord her i dag, og glæd jer til at finde den perfekte plads til det inden længe.