365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børneborde

Søger du et børnebord i passende størrelse til børneværelset, finder du det på BR.dk. Vi har små borde til børn i flere modeller. Vores børneborde indbyder til timevis af leg.

Populære mærker

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Små borde i børnehøjde

Skab rammerne for fordybelse eller sjove lege med et lille bord i børnehøjde. Fuldend børnebordet med små stole, så børnene får en lille hyggekrog, hvor de kan sidde og fordybe sig. Placér det på børneværelset eller i et andet hjørne af hjemmet.

Med et børnebord er det nemt for børnene at bruge bordet og tingene på det. Ved et almindeligt bord kan det være svært for børnene at nå tingene midt på bordet, og det kan være frustrerende, hvis farveblyanten ruller ind på bordet og er uden for rækkevidde.

 

Børneborde til både de vilde og de stille lege 

Det er ikke alle børn, der har tålmodighed til at sidde stille, men heldigvis kan man både sidde og stå op ved vores børneborde, der er perfekte til et væld af lege og aktiviteter. Det er altså ikke kun til fordybelse og stille leg.

Hvad kan dit barn allerbedst lide at lave? Nogle elsker at tegne eller lave andre kreative sysler. Andre elsker dukkeleg eller at byde indenfor i deres egen lille café eller restaurant. Og så er der dem, der allerhelst vil bruge bordet som hule eller som tunnel på en udfordrende tumlebane i hele værelset.

Vores børneborde er robuste og holder derfor til masser af leg og gode stunder. Det er skønt bare at kunne lade ungerne slå sig løs og leve sig ind i mange spændende legeuniverser.

Børns behov ændrer sig hele tiden og kan også tage mange drejninger i løbet af en dag. Derfor er det dejligt med et bord på børneværelset, der er et utroligt alsidigt møbel, som kan bruges til lidt af hvert.

 

Indret med et bord til børneværelset 

Dyk ned i vores udvalg, og oplev vores mange flotte bud på det perfekte børnebord. Sortimentet rummer både helt simple, ensfarvede børneborde samt flere forskellige børneborde med populære motiver, som dit barn vil elske.

Brug det nye børnebord, som det er, eller brug det for eksempel sammen med vores børnestole, så børnene får en hyggelig krog til fordybelse. Der findes også sæt, hvor bord og stole er inkluderet. Samtidig er der også børnebord med opbevaring med plads til klodser eller skriveredskaber.

Det er oplagt både at bruge et børnebord på børneværelset og i familiens fællesrum, når jeres barn gerne vil være tæt på jer, men samtidig også gerne vil kunne sidde lidt selv med en sjov leg eller en kreativ aktivitet.

 

Find et lille børnebord på BR.dk

Skal dine børn have deres helt eget børnebord? Måske skal der laves teselskab med bamserne eller farvelægges tegninger? Børnene kan bruge et børnebord til lidt af hvert. Bestil det nye børnebord her i dag, og glæd jer til at finde den perfekte plads til det inden længe.