365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hylder

Hylder giver børneværelset et særligt look. Når børnene sætter deres bamser, dukker, bøger og andet legetøj derpå, får de ikke bare en smart opbevaringsløsning men også en dekorativ måde at indrette værelset på. Mangler du en hylde til værelset? Find smarte hylder på BR.dk.

Populære mærker

Hylder – overvej størrelse og stil

Hylder passer ind i langt de fleste rum i boligen. Og dermed også på børneværelset. En hylde kan være en dekorativ måde at indrette sig på, men hylder kan også være en alletiders opbevaringsløsning.

Når du skal vælge hylder til børneværelset, så overvej gerne: 

  • Størrelsen på hylden: Har du en mindre vægplads, er det en god idé at købe en mindre hylde end en, der er stor. Samtidig bør du sørge for, at hylden kan bære dét, som der skal opbevares på den.  
  • Vægtypen: Når du skal opsætte hylder, er det ikke helt lige meget, hvilken væg hylden skal fastmonteres på. Find derfor gerne ud af, hvilken vægtype du har, så du kan vælge beslag og skruer, der kan bære hylden. 
  • Indretningsstilen: Det er en god idé at vælge hylder, som matcher børnenes smag og øvrige boligindretning. Når det handler om indretning, kan du også gå efter, om hyldens materiale skal være plastik, metal eller træ. Overvej også gerne, om du kan justere hylden afhængig af, hvad der står på den.

 

Hylder som ekstra opbevaring

Børnene kan med en hylde på deres børneværelse fremhæve ting, som de er stolte af eller særligt glade for. Måske er det sportspokalerne fra fodbold- eller håndboldholdet. Måske er det en bamse eller en dukke, som har en helt særlig betydning for barnet. Eller måske er det nogle familiebilleder, som skal optage pladsen?

Uanset hvad børnene stiller på hylderne, er hylder både smarte og praktiske. Samtidig kan hylder fås i mange forskellige varianter, herunder blandt andet som svævehylder, væghylder, billedhylder og hylder som en del af et reolsystem.

 

Find din hylde på BR.dk

Kig nærmere på BR.dk, hvis dine børn skal have smarte opbevaringsløsninger til deres bøger, spil og legetøj. Eksempelvis er der et stort udvalg af hylder i forskellige størrelser og designs, som passer ind på børnenes værelser. Hylderne er alle nemme at samle og rengøre, og mange af dem kan sammensættes til større reolsystemer, hvis der er behov for det. Uanset hvad valget falder på, får du garanteret løst behovet for opbevaring med hylder fra BR.dk.