365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Opbevaring til børneværelset

Der er intet skønnere, end når børn leger og hygger sig - til gengæld er der sjældent heller intet, der roder mere! Hos BR finder du et bredt udvalg af børnevenlig opbevaring til børneværelset, som både passer godt til indretningen og gør oprydningen nemmere for alle mand.  

Populære mærker

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Farverig opbevaring på børneværelset 

Med små børn er der nok oprydning, og derfor er det alfa omega med nemme løsninger, så hverken du eller dit barn skal bruge for længe på at gemme legetøjet væk. Det er ikke nogen hemmelighed, at mange børn er privilegerede med alverdens legetøj, og det gør det bestemt ikke nemmere at holde hjemmet pænt og rent - det gør opbevaringskasser fra BR til gengæld! Vores opbevaringsløsninger er både farverige, smarte og praktiske - og så er der altså ingen undskyldning for, at børnene ikke selv kan rydde op. Uanset om du er på jagt efter stor opbevaring eller småopbevaring, så har vi helt sikkert det rette for dig.

 

Bredt udvalg af opbevaring til børn 

Børneværelset er børnenes fristed, hvor fantasien får frit løb og alverdens lege udspiller sig. Derfor er det vigtigt med gode rammer, varieret legetøj og gulvplads, hvor børnene kan slå sig løs. Ud over de gængse børnemøbler som en børneseng og en børnereol til alt tøjet, vil opbevaringsløsninger give farve til rummet og gøre dit liv nemmere med en effektiv oprydning. Uanset om opbevaringskasserne er nøje delt op med dyrefigurer og bamser, eller om det bliver et stort rod, så er det ikke til at se, så snart kassen er lukket i.

 

Mangler du opbevaring til børnenes legetøj? 

Børn har brug for hjælp i mange situationer, men situationen hvor børneværelset rodes til, er ikke én af dem. Det er oprydningen til gengæld, og her vil det gavne dig at gøre det nemt for dit barn, så han eller hun ved præcis, hvor legetøjet skal gemmes væk. På samme måde ved de præcis, hvor de kan finde legetøjet igen, så snart de er klar til en ny leg. Dyk ned i BR’s store udvalg af opbevaring til børn, og lad de fine farver og flotte designs pynte på børneværelset.