365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Fidget toys

Fidget toys er et kæmpe hit blandt både børn og voksne! Ved første øjekast kan det måske være svært at gennemskue legetøjets egentlige funktion, men måske betyder det blot, at funktionen slet ikke behøver at være så kompliceret? Tag et kig på vores udvalg herunder - måske er der et stykke fidget legetøj for dig.

Hvad er fidget toys?

Måske oplever du, at dit barn har en gentagende uro i kroppen, som er svær at få bugt med? I så fald er fidget legetøj muligvis løsningen på det problem! Fidget legetøj er nemlig små sjove stykker legetøj - du kan næsten kalde dem dimsedutter - der kan hjælpe dit barn med at finde ro og komme ned i gear.

Men et stykke fidget legetøj er faktisk ikke kun for børn! Voksne kan nemlig have samme koncentrationsbesvær som børn, og i den forbindelse kan det være en stor hjælp at have noget, som man kan sidde og fifle med - uanset om det er til et møde eller i sofaen foran fjernsynet.

Hvem kan bruge fidget legetøj?

Bare rolig, dit barn behøver ikke at have nogle særlige behov for at benytte fidget toys. Nogle børn kan godt lide at beskæftige sig med noget hele tiden. Måske får det dem til at holde koncentrationen hele filmen igennem, følge med i samtalerne ved middagsbordet eller noget helt tredje.

Det kan også være, at dit barn er én af dem, der konstant vipper med benene, trommer i bordet eller klikker på kuglepennen. I det tilfælde kan dit barn hjælpes på vej med et stykke fidget legetøj - det larmer ikke nær så meget, og det beskæftiger dit barn på en bedre måde.

Se vores udvalg af fidget legetøj

Konstruktionslegetøj er perfekt til at fange vores børns opmærksomhed, og med tiden vil dit barn måske lære at lave seje tricks med sit fidget legetøj. Det ser måske ikke ud af meget, men anvendelsesmulighederne er mange. Med andre ord vil dit barn helt sikkert blive underholdt af en af vores varianter her hos BR.

Gå på opdagelse i udvalget, og find de rette fidget toys. Det kan medbringes overalt, ligger godt i hånden og forbedrer koncentrationen.