365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

1-2 år

På BR.dk har vi samlet et væld af fantastisk legetøj til 1-2-årige små poder. Blandt vores udvalg af aktivitetslegetøj, bamser og badelegetøj, er der helt sikkert noget, der kan sætte gang i nysgerrigheden og fantasien. Udforsk vores store udvalg af legetøj til børn på 1-2 år her på siden.

Populære mærker til 1-2 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 1-2 år

Legetøj til 1-2 år

Børn leger. Lige fra de er helt små og barndommen igennem, bliver der fundet på alverdens ting og sager - enten med legetøj eller i samspil med gode legekammerater.

Når der bliver leget så meget, bliver der ofte opbygget en stor samling af legetøj, som byder på alt, hvad hjertet begærer! Legetøj skal jo tilpasses barnets alder, og det er klart, at det ikke er de samme legesager, der er sjove, når barnet er baby, som når barnet er i skolealderen.

Hos BR har vi gjort det nemt for dig og samlet alle de legesager, der kan underholde aldersgruppen 1-2 år her på siden!

Hvilket legetøj passer til dit barn?

Der er ingen tvivl om, at børn fortsat udvikler sig i høj fart i denne alder, og derfor skal legetøjet selvfølgelig bidrage til denne udvikling. Når dit barn er 1-1,5 år, kan dit barn måske gå eller er i fuld gang med at lære det, derfor skal legetøjet selvfølgelig også give anledning til bevægelse:

Når børnene nærmer sig de 2 år, udvikler de sig oftest meget socialt. Det giver altså mulighed for at skabe nogle nye former for relationer til legetøjet. Samtidig begynder de selv at finde på lege med legetøjet:


Legetøj til dit barn på 1-2 år

Det kan være svært at vurdere, hvad der er det helt rigtige legetøj for dit barn. Vi har samlet vores bedste bud på denne side, så du kan være sikker på, at du ikke rammer helt ved siden af, hvis dit barn er 1-2 år. Gå på opdagelse i det store udvalg, så sørger vi for en sikker levering, når du har valgt det helt rette!