365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Gyngeheste

Gyngeheste er en sjov og underholdende måde for de helt små at udvikle deres motorik på. Den rolige gyngen frem og tilbage kan der hurtigt bruges mange timer på. Hos BR har vi samlet alle vores sjove gyngeheste. Se udvalget af forskellige dyrearter, der kan sætte fart i udviklingen.

 

Populære mærker

Slip fantasien løs med et gyngedyr

En gyngehest er et klassisk stykke legetøj, som aldrig går af mode - og det er nemt at forstå. Udover at tilbyde sjov og leg for dit barn og barnlige sjæle, så styrkes barnets balanceevner også. Det er altså et tidløst stykke legetøj, som aldrig er til at tage fejl af.

Selvom de fleste kender den klassiske gyngehest, findes der også andre gyngedyr. Derfor kan dit barn slippe fantasien løs med det nye gyngedyr og forestille sig at gynge afsted på en hest, enhjørning eller et helt tredje dyr. De mange muligheder åbner en verden af spændende og sjove gyngedyr, som dit barn kan vælge imellem. Det er en sikker vinder hver gang.

 

Tre fordele ved en gyngehest

  • Styrker dit barns balance og udvikler motorikken 
  • Sjovt og tidløst legetøj, som kan gå i arv 
  • Mulighed for at slippe fantasien løs og lege en hav af sjove lege

Gyngeheste og andre slags gyngedyr egner sig godt til børn i 1-3 års alderen, hvor fantasien ingen ende vil tage. Der kan nemlig bruges mange sjove timer i løbet af gyngehestens levetid. Det er også et stykke legetøj, som ofte går i arv, hvor du allerede nu kan starte. Dit barn bliver også hurtigt fascineret i af det nye dyr i hjemmet, som både er sjov og gavnlig for dit barns udvikling. 

 

Find den rigtige gyngehest hos BR.dk

Tag et kig her på siden blandt vores udvalg af gyngeheste og andre spændende dyr, hvor dit barn nemt kan finde favoritten. Vælg blandt holdbare materialer såsom gyngeheste i træ, der egner sig bedst til dit hjem og barn, så er du godt på vej. Bestil nemt og hurtigt i dag på BR.dk.