365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

3-4 år

Børn på 3-4 år skal have legetøj, der passer til deres alder og udvikling. På BR.dk finder du legetøj til 3-4 år i alverdens forskellige typer, farver, former og størrelser.

Populære mærker til 3-4 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 3-4 år

Legetøj til 3-4 år

Det er skønt at se, hvordan dit barns fantasi udvikler sig i takt med alderen. Pludselig får alle legetøjsfigurerne personlighed, dit barn fungerer som mor eller far, der kokkererer i legekøkkenet, og dukken passes og plejes, som var det en rigtig baby.

Du vil helt sikkert opleve, at legene bliver mere og mere kreative - så kreative, at du kan blive helt overrasket over dit barns evner til at udvikle en leg. Her kan dit barn virkelig bruge sin fantasi og forsvinde dybt ind i en leg.

I takt med at børnenes lege udvikler sig, skal legetøjet selvfølgelig følge med, så det passer til deres alder. Derfor har vi gjort det nemt for dig og samlet alt legetøj her på siden, der kunne passe til din 3-4-årige derhjemme!

Kreativitet

Elsker dit barn at tegne, male eller lave små kreative projekter? Så tag et kig i vores udvalg af kreative produkter til barnets DIY-projekter. Vi har alt fra stenmaling til perler, og du finder også gode idéer til krea-projekter, som dit barn kan lave.

Mangler du legetøj til børn på 3-4 år?

Legetøjets eneste funktion er ikke blot at underholde dit barn, men også at udvikle dit barns motorik og mentalitet. Børn på 3-4 år er nysgerrige på den omkringliggende verden, og det er særligt godt med legetøj, der både er udfordrende og sætter gang i forestillingerne.

I denne alder er det dog også meget forskelligt, hvad børn synes er interessant. Her begynder de at finde ud af, hvad de synes er sjovt at lege med. Det kan være, at det er dukker eller store kuglebaner, der giver dem julelys i øjnene.
 

Legetøj - 3 år

Når dit barn er tre år, er der en del legetøj, som barnet måske vil finde underholdende. Det kan være alt fra udendørs legetøj til kreative syslerier. Det kan også være sejt konstruktionslegetøj. Her er et par eksempler på populært legetøj til en 3 årig:


Det kan også være udfordrende motoriklegetøj, der er i høj kurs hos dit barn. Det giver dit barn mulighed for at tumle en masse, øve sin balance eller suse rundt på et rullebræt i huset. Det kan også være, at dit barn begynder at interessere sig for en cykel.

Børnecykler

Viser dit barn interesse for en cykel? Så kan det være, at det er tid til, at dit barn får sin helt egen børnecykel. I vores udvalg finder du børnecykler i forskellige størrelser til børn, der er klar til at lære at cykle og mærke vinden i håret.

Legetøj - 4 år

Når dit barn nærmer sig de fire år, kan det være, at barnet gerne vil være med til de samme ting, som mor og far laver. Derfor er legetøj til rolleleg ofte et hit i denne alder. Her får du et par eksempler på godt legetøj til en 4 årig:


Børnene er både utroligt aktive, men samtidig begynder de at være i stand til at fordybe sig i ting som spil eller tegning og maling. Det kan også være, at det er en spændende børnebog eller aktivitetsbog, der fanger dit barns interesse.
 

Vi har det rette legetøj til 3-4 årige på BR.dk

Vores udvalg er stort og alsidigt, og vi er helt sikre på, at der er noget for enhver smag - uanset om dit barn elsker at sidde roligt på værelset med sit yndlingslegetøj, eller der er et højt energiniveau og fart på dagen lang.

Selvom alder er vigtigt, når du skal finde det helt rigtige legetøj, drejer det sig naturligvis også om dit barns interesser! På BR.dk sørger vi for det bedste udvalg af legetøj gennem hele børnenes barndom. Gå på jagt i vores store udvalg, og find det helt rigtige!