365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Vendespil

Der findes næppe et mere klassisk spil end en god omgang vendespil. Kom i gang med et af vores mange vendespil, der findes i adskillige udgaver her hos BR.dk. Prøv for eksempel vendespil med dyr eller med bogstaver, og nyd de mange flotte billeder på vores vendespil.

Populære mærker

Lærerige vendespil for børn i alle aldre

Vendespil med billeder er alletiders introduktion til hele konceptet med spil og underholdning, og det er derfor også ofte et af de allerførste spil, dit barn lærer at spille. Det helt unikke ved vendespil er dog, at det bliver ved med at være sjovt og udfordrende op igennem barndommen og også ind i voksenlivet. På den måde har vendespil sikret sig en plads som et af de spil, som de fleste – både børn og voksne – oftest altid har lyst til at spille sammen. Spil det helt klassisk, eller varier med jeres egne regler, og oplev hvordan det klassiske vendespil igen og igen byder på timevis af sjov for både store og små.

Vælg blandt mange forskellige vendespil

Noget af det bedste ved vendespil er, at der findes så mange forskellige udgaver at vælge imellem. Det er skønt at kunne veksle imellem for eksempel vendespil med dyr, vendespil med bogstaver eller vendespil med andre temaer og motiver alt efter lyst, og på den måde formår vendespil som koncept at forny sig igen og igen. Det bliver aldrig kedeligt at spille, og vi anbefaler altid at have flere forskellige vendespil på hylderne derhjemme.

Gå efter vendespil med billeder, der afspejler dine børns interesser, og gør det ekstra motiverende at finde de matchende to brikker blandt de mange favoritmotiver. Nogle børn er til dyrefigurer, andre til køretøjer, frugter eller måske forskellige landes flag. Med så stort et udvalg af vendespil, som du finder her hos BR.dk, skulle der heldigvis være rig mulighed for at finde ét eller flere vendespil, der falder i familiens smag. Brug god tid på at vælge, og skab fornyet spilleglæde ved at bestille nye vendespil hjem i dag. Hos BR.dk er vi vilde med vendespil, og er du også det, er vi sikre på, at du vil elske vores udvalg.