365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Boldbassiner

Et boldbassin er den ultimative legeplads for de mindste, som indbyder til timevis af udfordrende og aktiv leg. Her stimuleres barnets sanser og skaber et rum for aktiv læring, der udvikler og styrker barnets motoriske evner. Tjek vores udvalg ud her på siden, og bestil dit nye boldbassin i dag.

Populære mærker

Boldbassin til timevis af udfordrende leg 

Med et boldbassin er der dømt timevis af leg for de mindste - og måske også barnlige sjæle. Det sjove og indbydende boldbassin lokker nemlig med sjov og leg for alle aldre. Det er den ideelle legeplads for dit barn, når de begynder at udforske verden omkring dem. De mange lyse farver og teksturer sætter gang i de mange sanser, hvor der arbejdes på højtryk for at forstå de mange indtryk - alt sammen på en sjov og sikker måde. 

 

Derfor skal du vælge et boldbassin

  • Anderledes og spændende måde at lege på 
  • Dit barn kan udfolde sig maksimalt på en sikker facon 
  • Udvikler de motoriske evner gennem udfordrende leg 

Et boldbassin er en anderledes og spændende måde for dit barn at lege på - og er et garanteret hit blandt både børn og babyer. De sjove og farverige bolde skaber et ideelt rum for dit barn at udfolde sig maksimalt, hvor de motoriske evner kan udvikles. Samtidig trænes barnets balance og koordinationsevner også. 

På BR.dk finder du endnu mere spændende og udviklende legetøj, som er yderst givende for dit barn. Du finder blandt andet aktivitetstæpper, sorteringslegetøj, stableklodser og meget mere, der kan være med til at understøtte dit barns motoriske og sanselige udvikling. 

 

Maksimal udfoldelse med et boldbassin 

På BR.dk har vi et spændende sortiment af forskellige boldbassin. Fælles for dem alle er, at de er fyldt med sjov og spas. Her er der plads til at give den gas og lege på livet løs på tryg måde. Vi har både boldbassiner til babyer og til lidt ældre børn, hvor børnene kan tumle og lege sikkert i et hav af bløde bolde, der passer godt på dit barn.