365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Hammerbræt

De mange farverige hammerbræt er fantastiske til at lære barnet om farver på en sjov og underholdende facon. Samtidig styrkes motorikken og koordinationen gennem leg. Så kan dit barn hamre på livet løs, have det sjovt og udvikle sine evner. Tjek vores spændende sortiment, og bestil dit hammerbræt i dag.

Populære mærker

Lær om farver, og styrk dine evner med et hammerbræt 

Med et hammerbræt kan dit barn lære om de forskellige farver, former og styrke sine koordinationsevner. Et hammerbræt hjælper nemlig dit barn med hånd-øje-koordinationen, som er rigtig vigtig, når dit barn bliver ældre. Derfor er det et fantastisk redskab til at udvikle dit barns evner gennem underholdende leg. Her på siden finder du et bredt udvalg af hammerbræt i mange forskellige udformninger - og nogle endda med sjove lyde!

 

Flere fordele ved et hammerbræt

  • Funktionelt legetøj, der hjælper med at forstå årsag og virkning 
  • Kombinerer indlæring og morskab 
  • Mulighed for at have det sjovt med koordinationstræning 

Hammerbrættet er et godt redskab og legetøj, som hjælper dit barn med at forstå årsag og virkning, når de hamrer på brættet. De er designet til at hjælpe barnet med at lære, hvordan tingene hænger sammen på en sjov måde. Derfor kombinerer hammerbrættet også indlæring og morskab, som gør udviklingsprocessen nemmere og en del sjovere. Det giver desuden dit barn en mulighed for at have det sjovt med koordinationstræning. 

På BR.dk har vi et kæmpe univers at lærerigt legetøj, der hjælper og udvikler dit barns evner indenfor motorik, koordination, balance og meget mere. Tjek vores udvalg ud af aktivitetslegetøj, motorisk legetøj og gyngeheste, som alle bidrager til den positive udvikling. 

 

Vælg det rigtige hammerbræt til dit barn på BR.dk 

Vores hammerbræt på BR.dk er designet til at udvikle og hjælpe dit barn. Derfor er de multifunktionelle, fordi det træner flere forskellige evner. De sjove bræt er et sikkert hit blandt mange. Du finder forskellige muligheder herover, hvor du nemt finder dit barns nye favorit. Køb dit nye, sjove hammerbræt her på siden i dag.