365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Legetøjstelefoner

En legetøjstelefon kan være et rigtig sjovt stykke lejetøj. For de mindre børn kan det være en underholdende måde at udvikle deres sprog på. For de lidt større børn kan en legetøjstelefon skabe en helt ny drejning på legen. Hos BR har vi samlet legetøjstelefoner til drenge og piger og til forskellige aldersgrupper. Se hele udvalget her på siden.

Populære mærker

Hvem ringer til din legetelefon? 

Hov … Telefon ringer! Er det mon bedstemor, Gurli Gris eller en legekammerat fra vuggestuen? Børn har set deres forældre tale i telefon gennem hele livet, og det er fascinerende, hvordan de pludselig kan høre en velkendt stemme i den anden ende. Hos BR kan dit barn udvikle fantasien med sin helt egen legetøjstelefon i et sjovt design. Du vil blive overrasket over, hvordan samtalerne kan udvikle sig, når både fantasien er på slap line, og de kan bruge virkelige hverdagssituationer, som de har hørt mor eller far tale om i deres telefon.

 

Find din legetelefon til børn 

Børn er vilde med at efterligne deres forældre. Det ser vi, når der leges køkkenlege, repareres med legetøjsværktøj og eksperimenteres med legetøjssminke. Legetøjstelefonerne er ingen undtagelse! De kan indgå i legen fra børnene er helt små, hvor de blot griber telefonen igen og igen for at sige “hallo” og lade mor eller far agere stemmen i den anden ende. I takt med, at dit barn bliver ældre, kan legetelefonen indgå i andre rollelege, når telefonen ringer hen over kødgryderne eller midt i støvsugningen. Her er altså lagt op til mange timers sjov, hvor kun dit barns fantasi sætter grænser for den spændende telefonsamtale.

 

Legetøjstelefoner med lys og lyd 

Hvilken legetelefon er den rette for dit barn? Du kan vælge legetelefoner i bedste analog stil, men vores udvalg rummer også telefoner med lys og lyd, som åbner en masse nye muligheder. Med andre ord kan du få legetøjstelefoner, som minder utroligt meget om det, du kan med en rigtig telefon. En legetelefon åbner for et univers af legemuligheder, og fordelen er, at den er nem at medbringe, uanset om I skal på familieferie eller ud at køre langt i bil. Tag et kig på udvalget allerede i dag, og sæt gang i legen med BR!