365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

7-11 måneder

Når du skal finde legetøj til de mindste, er det vigtigt, at det passer til alderen. Her på siden har vi samlet legetøj til 7-11 måneder. I mange tilfælde finder du også legetøj til børn på 7-11 måneder. Der er derfor rig mulighed for at finde det rigtige legetøj!

 

Styrk dit barns motorik og sanser gennem leg

Vil du gerne læse mere om, hvordan du igennem leg kan udvikle dit barns motoriske færdigheder? Du finder ideer til sjove lege der styrker dit barns motorik. 

Legetøj til 7-11 mdr

Leg fylder stort set alt i dit barns liv. Det er her, at barnet får lov til at udvikle sig, få stimuleret sin nysgerrighed samt blive underholdt i timevis.

Når børnene er helt små, er legetøj den vigtigste faktor i en god leg. Du ved nok, at der findes et uendeligt univers med forskellige former for legetøj, men det kan være svært at finde rundt i, hvad der er det helt rigtige for dit barns alder.

Hos BR har vi delt legetøjet op i alder, så du nemt og hurtigt kan finde det legetøj, der kan stimulere og underholde dit barn på den helt rigtige måde.

Legetøj til din baby på 7-11 mdr

Det bliver en større og større udfordring at underholde og motivere dit barn, jo ældre barnet bliver. Når dit barn er 7-9 mdr, begynder det for alvor at blive sjovt at lege, fordi udviklingen går rigtig stærkt. Barnet begynder at have mere styr på motorikken, og det giver nye muligheder for legetøj:

Senere, når børnene nærmer sig det første år, begynder de fleste at kravle - og nogle kan endda gå. Det begynder også at blive vigtigere, at legetøjet har en funktion, så det kan fange børnenes interesse:


Find babylegetøjet på BR.dk

Jo ældre barnet bliver, jo mere varieret bliver legetøjet også. Derfor kan du finde en lang række forskellige sager i mange designs. Så mange, at det næsten kan være helt svært at vælge.

Tænk over, om legetøjet skal udvikle dit barn motorisk, bidrage til en masse god aktivitet, eller om det skal skabe tryghed, når der skal slappes af. Udforsk vores store udvalg, og find det helt rigtige legetøj for dit barn her på BR.dk!