365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

5-6 år

Når barnet begynder at komme i skolealderen, skal der legetøj til, der støtter udviklingen. Det er dog vigtigt, at det også er sjovt og underholdende. Til formålet har vi hos BR samlet et væld af underholdende legetøj, der passer til børn på 5-6 år. Gå på opdagelse i udvalget her på siden og find lige det, dit barn har brug for.

 

Populære mærker 5-6 år

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 5-6 år

Legetøj til 5-6 år

Der sker meget, når dit barn bliver omkring de 5-6 år gammel. På et tidspunkt bliver det tid til skolegang med nye kammerater, lærere i stedet for pædagoger og en masse ny læring til de små hoveder.

Skolegangen giver altså lynhurtigt børnene en masse nye kompetencer og interesser, men samtidig bliver der også en lang række nye klassekammerater, som de kan forholde sig til. Hvad er populært blandt de andre børn? Og hvad fylder på deres børneværelser? Det er ofte det, der står allerhøjest på ønskelisten!

Hos BR forsøger vi at hjælpe dig på vej ved at samle legetøjet, der passer til børnenes alder. På den måde kan du nemt og enkelt få inspiration til, hvad der vil vække interesse for dit barn, og samtidig er det alderssvarende.

Vælg det rigtige legetøj til din 5-6-årige

Spil, biler, kasseapparater og dukker - der er nok at vælge imellem i vores store udvalg. Men hvordan sikrer du dig, at du vælger det helt rigtige? Der er stor forskel på, hvad børn har interesse for, og samtidig kan legetøjets popularitet hurtigt ændre sig. Vi har nogle bud på legetøj, som du helt sikkert aldrig går galt i byen med:

 

Find det nye favoritlegetøj på BR.dk

Det er altid positivt for børn at lege. Ikke kun fordi de bliver underholdt, men også fordi det fremmer deres udvikling. Vi har legetøj, der kan det hele! Er du på jagt efter noget, der både kan underholde og lære? Eller måske en aktivitet, der er perfekt til første legeaftale med en klassekammerat? Dyk ned i det store udvalg, og find det legetøj, som I skal bruge!