365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

0-6 måneder

De mindste og nyeste medlemmer af familien skal have legetøj, der kan stimulere deres udvikling. Derudover skal det selvfølgelig også være underholdende. Hos BR har vi samlet et stort udvalg af legetøj, der passer perfekt til nul til seks måneder gamle babyer.

 

Populære mærker til 0-6 mdr.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om legetøj 0-6 mdr.

Legetøj 0-6 mdr

Legetøj er ikke kun sjovt og underholdende for dit barn. Det er samtidig med til at udvikle dit barn motorisk, vække nysgerrigheden og styrke relationen mellem dit barn og andre mennesker.

Det er vigtigt at implementere legen allerede meget tidligt, men det er også vigtigt, at dit barn stimuleres med legetøj, der er tilpasset barnets alder. Derfor har vi gjort det nemt for dig og samlet vores udvalg af legetøj, der egner sig til babyer fra 0-6 mdr.

Mangler du babylegetøj til dit barn på 0-6 mdr?

Børn kan begynde at lege allerede i den første tid, og det er ingen hemmelighed, at børn ofte udvikler sig med raketfart - også i de første 6 mdr. Derfor kan det også være en udfordring at finde det helt rigtige legetøj, for hvad har barnet brug for i den alder? Og hvornår er din baby klar til hvad?

I de første 3 mdr har børnene endnu ikke lært at tage fat i ting, og derfor er det nogle andre sanser, der skal stimuleres. Babyerne fanges ved hjælp af lyde og billeder, og du kan med fordel vælge disse former for legetøj:

  • Legetøj med forskellige farver
  • Uroer, som kan spille fine melodier
  • Spejle, så din baby kan kigge på sig selv

Når børnene er blevet omkring de 3-6 mdr, begynder de at være i stand til at tage fat i lette objekter, bide i legetøj og undersøge det nærmere. Her kan du introducere dit barn for:

 

Se det store udvalg af babylegetøj

Det er rørende og hyggeligt at se, hvordan din baby løbende udvikler sig og kan vælge sit helt eget favoritlegetøj, som kan skabe uendelig glæde. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og klæd dit barn godt på til en masse leg. Uanset om du søger legetøj til at putte med, eller legetøj der kan aktivere, så har vi det helt rigtige her hos BR!