365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Pegebøger

Få ting er hyggeligere end en rolig stund med den mindste og en pegebog. En pegebog til børn giver barnet mulighed for at lære nye ord - måske også nogle af de allerførste ord. Hyg jer med pegebøger sammen og oplev, hvordan den lille nysgerrigt peger på alle de fine billeder i pegebøgerne. Se det store udvalg af sjove pegebøger fra BR her på siden!

Hyggelige stunder med pegebøger til de mindste

En pegebog er alletiders til det helt små børn på 1-2 år - eller ældre. Her kan I sammen nyde en stund fyldt med nærvær, hvor der er tid til at se og pege på alle de flotte, farvestrålende billeder i fine børnebøger. Måske hører du ofte et “deeet?” fra dit lille barn, som nysgerrigt spørger, hvad billedet mon forestiller i pegebogen. Der skal masser af gentagelse til, men lige pludselig bliver ordet en del af det lille barns ordforråd.  

Pegebøger er skønne ved puttetid som en rar og nærværende form for godnathistorie for de mindste, men pegebøger er spændende på alle tidspunkter af dagen.  

 

Pegebøger til dit barn på 1 år eller 2 år

Pegebøger er fantastiske til de mindste børn, der endnu ikke har et sprog, for med pegebøger kan I netop øve den lilles sprog sammen.  

Fordelene er mange, når det kommer til pegebøger til børn på 1 år eller 2 år, for pegebøgerne er med til at udvikle de små størrelser på mange fronter.  

Pegebøger til børn udvikler:  

  • Børnenes ordforråd: Pegebøger er særligt gode til de små uden sprog, for her øver I nemlig at lære nye ord og forbinde dem med de farvestrålende billeder i bøgerne.  

  • Børns motorik: Motorikken udvikles, når den lille øver sig i at pege på billedet i bogen, og nogle bøger kombinerer pegebøger og sansebøger for endnu mere motorisk udvikling. 

  • Hukommelsen og koncentrationen: Det er svært i starten, men pludselig lærer det lille barn billederne og navnene at kende og kan forbinde billedet med et ord. Derfor styrkes hukommelsen og koncentrationen også ved pegebøger. 

 

Lær nye ord med en pegebog fra BR

Hos BR har vi et stort udvalg af pegebøger til de mindste. Vi har pegebøger til 1 år og 2 år, så du kan vælge lige den pegebog, der passer til dit barns alder og udvikling. I bøgerne er der ofte billeder af genkendelige temaer som legetøj, kæledyr, kroppen, mad og meget mere. Tag et kig her på siden og find den helt rigtige pegebog til dit lille barn her hos BR!