365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® VIDIYO

LEGO® VIDIYO™ sæt åbner en verden, hvor børn, der elsker at synge, danse og optræde, kan skabe musikvideoer. Se deres kreativitet vokse, når de bruger appen til at skabe musikvideoer fyldt med sjove figurer, deres yndlingssange, seje moves og fantastiske effekter.

Med en række indbyggede online sikkerhedsfunktioner er det en sjov og sikker måde for børn at instruere og dele deres egne musikvideoer i VIDIYO appen her.

LEGO® VIDIYO - gør skærmtid til kreativ tid!

 

Musikvideoer kan deles sikkert

Det er nemt at komme i gang. Download LEGO® VIDIYO™ appen for at scanne minifiguren og BeatBits. Så kan børn være kreative, vælge musik og udforske specialeffekter, mens de instruerer og optager deres musikvideo, som de kan dele sikkert online.

LEGO® VIDIYO™ appen omfatter en lang række sikkerhedsfunktioner, der beskytter børn online. Avatarer og app-genererede brugernavne sikrer anonymitet. Alle uploadede videoer og kommentarer modereres, og der er et forældre-dashboard, hvor voksne kan kontrollere, hvad deres barn deler og har adgang til. 

Leg. Skab. Gentag.

LEGO® VIDIYO™ universet giver børn en kreativ oplevelse, som de vil vende tilbage til igen og igen.

Der kommer løbende nye musiknumre i VIDIYO-appen. Børn vil elske at instruere, producere og medvirke i mange videoer. Se deres selvtillid vokse, når de opdager nye musikgenrer og eksperimenterer med de forskellige musikvideoeffekter, som de låser op for med BeatBits.

Med ugentlige udfordringer, samlerfigurer og BeatBits er der altid noget nyt at skabe i LEGO VIDIYO universet.

Lav egne videoer med BeatBits

  • Vælg BeatBits / Scan / Aktivér

 

Hvad er BeatBits?

  • Med BeatBits kan børn tilføje sjove effekter til deres musikvideoer. Der er altid noget nyt at opdage – fra finurlige lydeffekter til nye baggrunde eller kostumer.

Hvor mange BeatBits er inkluderet i hvert sæt?

  • Med hver BeatBox medfølger 14 vilkårlige BeatBits og 2 special-BeatBits. Med hver Bandmate-lykkeæske medfølger 2 vilkårlige BeatBits og 1 special-BeatBit.

Hvordan aktiveres BeatBits?

  • Scan BeatBits i LEGO® VIDIYO™ appen for at låse op for effekter, lyde, moves og meget mere.


Saml masser af BeatBits

Børn vil elske at tilpasse deres videoer med BeatBits. Med over 90 BeatBits på tværs af sortimentet kan børn skabe noget nyt hver gang.