365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Biler

Har dit barn benzin i blodet? Så kan drømmen om at få et kørekort godt føles meget langt ude i fremtiden. Med LEGO® Biler kan du kickstarte drømmene, og vi har et bredt udvalg her hos BR! For nogle er det perfekte fartøj en klassisk Porsche eller måske en af Ferraris superbiler - hvad er dit? gå på opdagelse i BR’s udvalg, og find dit perfekte fartøj.

LEGO® Biler er populære blandt alle aldersgrupper!

Her finder du alt lige fra de vildeste racerbiler til klassiske veteranbiler, og ved du, hvad det allerbedste er? Legen starter allerede, når du har pakket alle byggeklodserne ud af æsken og fundet manualen frem, og når bilen er færdigbygget, kan du lege med den, alt det du vil!

LEGO® Bilerne er ikke kun populære blandt børnene.  Er du voksen og en ægte bilentusiast? Så kan LEGO® drømmebilen også fungere som en fremragende dekoration, der kan pynte i vindueskarmen eller på hylden. Og hvem siger, at man skal være barn for at bygge med LEGO® klodser?

Vi har LEGO® Bilen for dig

De fleste af os har et drømmefartøj, og det siger noget om køretøjernes ubeskrivelige magi. Vores LEGO® Biler er specielt designet til at indfange lige præcis denne magi.

Til at inspirere børn og lære dem om disse tekniske vidundere. Til at få dem til at køre ud på deres egne eventyr - uanset om det er i brandbiler eller bulldozere. Her er hverken sparet på detaljer eller realistiske udtryk, og det gør bilerne levende og spændende. Hvilken LEGO® bil skal være dit næste byggeprojekt? Vi har blandt andet:

Avanceret byggelegetøj, hvor du kan vælge imellem biler taget direkte ud af Formel 1 eller store entreprenørmaskiner direkte fra byggepladsen.

Gør byen levende med bilerne fra LEGO® City! Her får du et udvalg af de biler, som du jævnligt ser på gaden i din hjemby.

Køber dine LEGO® Biler hos BR

Kribler det i dine fingre efter at komme i gang med dit næste LEGO® projekt? Gå på opdagelse i vores udvalg af LEGO® Biler, og find din favorit allerede i dag!