365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® DOTS

LEGO® DOTS serien er til de kreative sjæle, og indeholder bl.a. farverige gør-det-selv armbånd og indretningssæt til værelset. Med denne nye serie får børnene lov at udtrykke sig og udfolde deres kreativitet.

 

Skab dine egne designs med LEGO® DOTS

Har dit barn et godt øje for kreativitet? Det kan også være, at dit barn blot nyder at sidde og nørkle med farverige samlesæt? Med LEGO® DOTS åbnes en helt ny LEGO® verden, hvor børnene ikke blot skaber legetøj, men også indretning til børneværelset, fine smykker, sjove vedhæng til skoletasken og meget andet.

Findes der noget sejere end at tage et armbånd på, som man helt selv har lavet? Med LEGO® DOTS får du kreative samlesæt, og armbåndene kan pyntes med farverige mosaikker, som løbende kan udskiftes alt efter humør.

Med LEGO® DOTS er intet permanent

Børn kan være ubeslutsomme og ændre mening dag efter dag - og det er helt okay! Med LEGO® DOTS er der nemlig ikke noget, som er permanent. Dit barn kan skabe en fin kreation og ændre på designet igen og igen.

Var det noget med et taskevedhæng, der har yndlingsdyret som tema? Eller en farverig boks, hvor du kan opbevare alle dine hemmeligheder? Med LEGO® DOTS stopper kreativiteten aldrig, og lige så snart dit barn har en ny idé, er det bare med at prøve den af! Med andre ord får dit barn altså rig mulighed for at udtrykke sig selv i lange baner med sættene fra LEGO® DOTS.

Køb LEGO® DOTS hos BR

LEGO® DOTS udfordrer LEGO® verdenen som vi kender den. Her får du personlige designsæt med accesories og indretning i fine mønstre og flotte farver. Her er der plads til at ombestemme sig, eksperimentere og teste af - og det gør LEGO® DOTS helt perfekt til børnene!

Træd ind i LEGO® DOTS univers, hvor der ikke er nogle regler, ingen manual - kun fri fantasi og uendelige muligheder. Har du en dreng eller pige, som vil elske et af de sjove samlesæt? Så kan du gå på opdagelse i det brede udvalg, og finde et sæt der passer helt perfekt til dit barn.