365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

LEGO® Hard to find

Det er altid rart med noget unikt. Det er uanset, om vi snakker tøj, musik, legetøj eller LEGO®. Her på siden har vi samlet vores udvalg af LEGO® Hard To Find, som er et sortiment til den store LEGO® fan og den erfarne samler. Se udvalget herunder.

Er du på jagt efter et unikt LEGO® sæt?

Vil du gerne finde det unikke LEGO® sæt? Det der LEGO® sæt, som ingen andre har? Det virker måske som en umulig opgave, men vi har forsøgt at gøre det nemmere for dig ved at samle alle de sjældne LEGO® pakker, som måske kunne være noget for dig, lige her.

Hos BR er vi stolte af at være én af de særligt udvalg forhandlere, som får lov til at udbyde sortimentet af LEGO® Hard To Find. Selvom der findes en bred vifte af LEGO® sæt, så er der bare noget særligt ved den mystik og de hemmeligheder som omgiver de forskellige udgivelser i LEGO® Hard To Find.

 

LEGO® Hard To Find - dét ser du ikke hver dag

På siden finder du sæt fra et udvalg af de mest anerkendte LEGO® universer, og vi er helt sikre på, at du kan finde et byggesæt, der falder i smag. Vi har byggesæt til dit barn, som ønsker sig farver og festligheder, men vi har også byggesæt til dig, der mangler en klassisk figur eller en ikonisk bygning. Vælg blandt andet mellem:

  • LEGO® Super Mario™, som gør det velkendte univers levende med sjove byggeudfordringer og spændende baner.
  • LEGO® Ideas, som giver inkarnerede LEGO® fans muligheden for at sætte deres præg på nye LEGO® modeller.  

 

Find dit LEGO® Hard To Find-sæt her!

Hos BR forsøger vi altid at udbyde de nyeste pakker fra LEGO® Hard To Find, for vi ved nemlig, at der kan være rift om de sjældne LEGO® samlesæt. Skal du se, om du kan finde den pakke, som du mangler til din samling? Gå på opdagelse i vores udvalg, og find det næste byggesæt, som du skal eje.