365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv
0

Perler og plader

Perler kan være en underholdende måde at træne sin koncentration og kreativitet på. Derudover er det også bare hyggeligt og beroligende at sidde og lege med de små perler. Hos BR har vi samlet perler i en masse skønne farver her på siden.
 

Slip regnbuen løs med perler

Store, små, gule eller blå. Perler er stort set altid et his hos børn – og voksne – i alle aldre. Brug dem til at lave fine og farverige smykker eller lave flotte motiver, der kan bruges sammen med den øvrige festpynt til fødselsdagen eller som mad i legekøkkenet.

 

Tre spændende grunde til at vælge perler:

  • Det giver uendelige muligheder for at slippe fantasien løs
  • Der kan arbejdes både i frihånd, men også efter skabeloner
  • Perler kan bruges af alle børn og underholde på tværs af alder

 

Perler er en fantastisk øvelse for fantasi og motorik. Perlerne kan bruges både alene eller sammen med andre kreative materialer, som f.eks. modellervoks eller slim, hvor perlerne kan blandes i eller bruges til at lave detaljer og pynt.

 

Køb perler i forskellige farver og former for at give endnu flere muligheder for at lave smykker, små dyr på piberensere eller måske som pynt på strikkede og hæklede projekter.

 

Værd at vide om perler

Selv om du kan lave stort set det samme, lige meget hvilken form for perler du vælger, så er der alligevel forskel på de mange former og funktioner. Når du vælger dine perler, kan du derfor overveje om perlerne skal bruges primært til:

- Smykker eller lignende: Til denne form for projekter er der ingen tvivl om, at det er de løse perler, der er de bedste. Dem hvor du får alle farver i en pakke og dermed har muligheden for at skabe dine egne mønstre og farvepaletter.

- Perleplader: Er det mere de flotte perleplader, der trækker, så kan du finde rigtig mange gode pakker, hvor der følger både skabeloner og afstemte farver sammen med perlepladen, så det bliver lettere at skabe genkendelige figurer.

 

Vælg mellem mange forskellige dyrere og billige perler, og bestil i dag!