365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Perler & perleplader

Perler kan både være underholdende og kræve stor koncentration. Skal der designes en smuk perlekæde til mor, eller skal far forkæles med et kunstværk lavet af perler? Perler giver dit barn mulighed for at være kreativ på mange måder. Se vores udvalg af perler og plader her!

Giv jer i kast med kreative perleprojekter

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til perleprojekter. Hvad med at lave en uro til en kommende søskende eller en god ven, som kan pynte på ethvert børneværelse? Morfar ønsker sig naturligvis et lækkert armbånd med hans navn på, og mormor har brug for en fin pynteting på reolen.

Med masser af perler ved hånden er der ingen grænser for hvilke kreative ting, dit barn kan producere på eksempelvis en regnfuld dag, hvor der er tid til fordybelse. Hvad enten dit barn er vild med Cars, Disney-figurer, bamser, dinosaurer eller noget helt andet, finder du perler til formålet hos BR.

Et stort udvalg af perler, perleplader, aktivitetsæsker m.m.

Her hos BR finder du mange forskellige typer af perler. Vi har alt lige fra poser med perler til æsker med perler, perlesæt, store og små perler, dyreperler, perler med bogstaver, aktivitetsæsker m.m. Er der brug for opbevaring af perlerne i det kreative værksted, så finder du også opbevaringsbokse med og uden perler i vores sortiment. Perler er en glimrende aktivitet, når fordybning og finmotorik skal være i højsædet.