365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Black Week tilbud

DER ER BLACK WEEK I BR OG VI HAR TAGET EN ORDENTLIG BID AF PRISERNE, SÅ DU KAN KØBE JULEGAVERNE BRØLENDE BILLIGT!

Kampagnen gælder også produkterne i Ønskebogen. Mangler du at finde den perfekte julegave, kan du også tage et kig på Fætters julegavefavoritter, hvor du finder de mest populære julegaver til børn, eller bruge vores gavevælger til at guide dig. Du kan også finde en samlet liste af alle vores tilbud længere nede på siden.

Udforsk vores kategorier eller se alle tilbud længere nede!

Spar 25% på legetøj

Se alle tilbud længere nede på siden

Spar 25% på udvalgte brands!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Black Friday

Fætters Julegavefavoritter til Black Week priser!

Mangler du at finde den perfekte julegave til dit barn? 
Så tag et kig på Fætters julegavefavoritter, hvor du finder nogle af de mest populære julegaver til børn i julen 2022.

Comeback Voucher
*Du får udleveret din rabatkupon på 100,- når du handler for min. 500,- i en BR-butik d. 22/11 - 27/11. Gælder ikke Click & Collect ordrer.
**Aflever din rabatkupon til en BR legekammerat og få din rabat. Rabatkuponen kan kun benyttes én gang. Den kan ikke ombyttes til kontanter eller benyttes ved køb af gavekort, Tinka og Sjælens Spejl produkter og TV-julekalendere.

Jubiii! Black Week gælder også produkterne i Ønskebogen! 

Glæder du dig også til julen? Så kig ind forbi og se blandt andet Fætters julegavefavoritter, vores BR-tyrlige aktiviteter i julen og find en masse inspiration til dette års ønskeliste!🎄 

Tilbuddene gælder fra tirsdag d.25 oktober til og med fredag d. 30. december. eller så længe lager haves

Køb julegaverne til Black Friday

Hohoho.. Julemanden kommer snart på besøg. Sørg for at julemandens sæk er fyldt godt op med lige netop det børnene ønsker sig. Find ideer til julegaverne til børnene i vores kæmpe udvalg af spændende og sjovt legetøj og køb det allerede til Black Friday.

Find de mange Black Friday tilbud på legetøj

Går du også og venter på årets helt store shopping dag? I år afholdes Black Friday fredag d. 25. november 2022. Black Friday er en amerikansk tradition, som vi i Danmark har taget til os. I USA holder mange fri på Black Friday for at hygge sig med venner og familie og få startet juleindkøbene. Dagen ligger altid på fredagen efter Thanksgiving. Fænomenet Black Friday er også blevet en stor mærkedag i Danmark og er med tiden blevet en af de største shoppe dage på hele året. De fleste danskere venter spændt på at se hvilke vilde tilbud der dukker op.

Skal julegaverne klares inden december?

... så er Black Friday i BR den oplagte mulighed til dette. Hvis du også kender nogle små størrelser eller store legebørn som har gjort en lang ønskeseddel klar, så kom forbi BR, hvor vi står klar til at hjælpe med at få krydset det meste på listen af. 

Tip fra Fætter BR: Det kan være en fordel at have forberedt din indkøbsliste inden Black Friday skydes i gang. Dagen står på mange shoppeglade mennesker og vilde tilbud. Så hvis du vil sikre dig at få fat i alt på børnenes ønskeseddel, så anbefaler Fætter BR dig, at have forberedt indkøbslisten hjemmefra.

Psst... Vi holder både Black Friday i vores butikker samt på BR.dk

Alle vores fyskiske butikker er fyldt op med en masse lækre varer og vilde Black Friday-tilbud og vores Legekammerater står klar til at betjene dig.

Vil du undgå at stå i lange køer eller bare gerne vil klare indkøbene hjemme fra sofaen, så kan du også finde vores vilde Black Friday-tilbud på legetøj online på BR.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med vores Facebook-side

Vil du være blandt de første til at høre om vores vilde Black Friday tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold også øje med vores facebook side.

Når du tilmelder dig BR's nyhedsbrev bliver du medlem af Klub BR. Som medlem af Klub BR vil du være blandt de første til at høre om vores skarpe Black Friday tilbud og du vil blive holdt opdateret med vores sjove aktiviteter til Black Friday -og resten af året. Se hvilke fordele du får som Klub BR medlem.

Vi glæder os til Black Friday - ses vi?