365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Black Friday 2023

DER ER BLACK WEEK I BR FRA TIRSDAG D. 21/11 TIL OG MED SØNDAG D. 26/11, HVOR VI TAGER EN ORDENTLIG BID AF PRISERNE, SÅ DU KAN KØBE JULEGAVERNE BRØLENDE BILLIGT!

*Gælder ikke Pokémon, gaming, elektronik, iDance, cykler og tilbehør, el-løbehjul samt Valdes Jul produkter. Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, gavekort samt varer markeret med ”Skarp pris”.

Se alle tilbud længere nede!

Spar 25% på legetøj*

Se alle tilbud længere nede på siden

Udvalgte brands

INSPIRATION TIL GAVEN

Black Week kampagnen gælder også legetøj i Ønskebogen. Mangler du at finde den perfekte julegave, kan du også gå på opdagelse i Fætters julegavefavoritter, hvor du finder de mest populære julegaver til børn, eller bruge vores gavevælger til at guide dig!

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til Black Friday

Fætters Julegavefavoritter til Black Week priser!

Mangler du at finde den perfekte julegave til dit barn? 
Så tag et kig på Fætters julegavefavoritter, hvor du finder nogle af de mest populære julegaver til børn i julen 2023.

Stærke Black Friday tilbud på LEGO®

Er du også på udkig efter de bedste Black Friday tilbud på LEGO®? Her på siden finder du alle vores gode Black Friday-tilbud på netop LEGO® legetøj og byggesæt! Gå på opdagelse blandt alle de populære LEGO® serier her, og fyld kurven med LEGO® til knivskarpe priser!

Køb julegaverne til Black Friday

Hohoho.. Julemanden kommer snart på besøg. Sørg for at julemandens sæk er fyldt godt op med lige netop det, børnene ønsker sig. Find idéer til børnenes julegaver i vores kæmpe udvalg af spændende og sjovt legetøj og køb det allerede til Black Friday!

Black Week tilbud hos BR

Går du også og venter på årets helt store shopping dag? I år afholdes Black Friday fredag d. 24. november 2023, og i BR er vi faktisk så vilde med Black Friday, at vi i stedet holder Black Week! Det betyder, at priserne hos BR også er gået helt i sort i ugen op til Black Friday, så du har endnu længere tid til at få fingre i alle vores gode Black Friday tilbud! Hos BR er vi nemlig helt tossede med gode tilbud, og derfor inviterer vi dig til et brag af en tilbudsfest i dagene op til Black Friday, hvor du kan købe legetøj til fantastiske priser!

Wow, vidste du det? Ligesom Halloween er Black Friday en amerikansk tradition, som vi i dén grad har taget til os i Danmark. Dagen ligger altid på fredagen efter Thanksgiving, og i USA holder mange endda fri på Black Friday for at hygge sig med venner og familie og få startet juleindkøbene. Desværre er Black Friday endnu ikke blevet en fridag herhjemme, men alligevel er fænomenet også blevet en stor mærkedag i Danmark. Faktisk er Black Friday med tiden gået hen og blevet en af de største shoppedage på hele året, hvor mange udnytter muligheden for at få købt alle julegaverne til knivskarpe priser.

De massive menneskemængder i butikkerne på denne dag er faktisk også grunden til, at det hedder Black Friday – der er nemlig sort af mennesker! Heldigvis har du også mulighed for at handle online på BR.dk til Black Week, så du undgår menneskemængden, men vores butikker holder naturligvis også endnu længere åbent, for at så mange som muligt kan få glæde af de gode Black Friday tilbud. Vores legekammerater løber ekstra stærkt i disse dage, for at du kan få den bedste Black Friday oplevelse, så vi håber, du vil være med til årets tilbudsfest i BR!

 

Få styr på julegaverne til Black Friday

Black Friday i BR er den oplagte mulighed for at få styr på julegaverne. Hvis du også kender nogle små størrelser, store legebørn eller andre barnlige sjæle, som har gjort en lang ønskeseddel klar, så kom forbi BR, hvor vi står klar til at hjælpe med at få krydset det meste på listen af. Har børnene sat kryds ved stort set alt i årets Ønskebog? Så er Black Week det oplagte tidspunkt at få klaret julegaveindkøbene, da kampagnen også gælder varerne i Ønskebogen!

Tip fra Fætter BR: Det kan være en fordel at have forberedt din indkøbsliste inden Black Friday skydes i gang. Dagen står på mange shoppeglade mennesker og vilde tilbud. Så hvis du vil sikre dig at få fat i alt på børnenes ønskeseddel, så anbefaler Fætter BR dig at have forberedt indkøbslisten hjemmefra.

 

Black Friday tilbud online og i butik

Psst... Vi holder både Black Week i vores fysiske butikker samt på BR.dk!

Alle vores fysiske butikker er fyldt op med en masse lækre varer og vilde Black Friday-tilbud, og vores Legekammerater står klar til at hjælpe dig med at finde lige præcis det, du leder efter. Vi åbner ekstra tidligt og holder længe åbent hele Black Week, så du kan shoppe løs lige, når det passer dig.

Vil du undgå at stå i lange køer, eller vil du bare gerne kunne klare indkøbene hjemme fra sofaen? Så kan du heldigvis også finde vores vilde Black Friday-tilbud på legetøj online på BR.dk.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold øje med vores Facebook-side

Vil du være blandt de første til at høre om vores vilde Black Friday tilbud? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold også øje med vores facebook side.

Når du tilmelder dig BR's nyhedsbrev, bliver du medlem af Klub BR. Som medlem af Klub BR vil du være blandt de første til at høre om vores skarpe Black Friday tilbud, og du vil blive holdt opdateret med vores sjove aktiviteter til Black Friday og resten af året. Se hvilke fordele du får som Klub BR medlem.

Vi glæder os til Black Friday - ses vi?