365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Højtalere til børn

Elsker du at synge og danse for fuld skrue? Højtalere til børn åbner op for et univers af sang, dans og masser af sjov. Her på siden har vi samlet højtalere til børn, som helt sikkert bliver et hit hos store og små! Tag et kig, og find den helt rette højtaler til den næste store børnefest lige her!

Højtalere og mikrofoner til de små rockstjerner

3, 2, 1, showtime! Har dit barn en popstjerne gemt i maven? Så er der ingen tvivl om, at en højtaler til børn falder i god jord.

Mange børn er glade for musik - og ikke mindst at danse til det! De helt små børn er tit vilde med dejlig musik og laver søde armbevægelser i begejstring, når de mærker rytmen. For de større børn er musik, sang og dans stadig et hit, og nu behøver dit barn ikke længere synge de største idolers sange i hårbørsten. Med en mikrofon og højtaler til børn bliver det nemt og sjovt at skabe en fed fest hver eneste dag. Træd frem i spotlyset med legekammeraten og lav en minikoncert eller danseopvisning for forældre og venner. 

Sæt gang i festen med bluetooth-højtalere til børn

Der er intet bedre end en god dansefest, hvor alle børn er glade og begejstrede. Når I skal  lave alle jeres seje dansetrin, så kræver det selvfølgelig jeres yndlingsmusik. Sæt favoritsangene på højtaleren, og så er der dømt dansesjov! Flere af højtalerne har indbygget discolys i alle regnbuens farver, så I kan nemt lave et dansegulv til en omgang stopdans under sodavandsfesten eller børnefødselsdagen. Højtalerne er lavet med bluetooth-teknologi, så du let kan koble en smartphone eller tablet til og lynhurtigt få din yndlingsmusik afspillet på højtaleren.  

Tag musikken med overalt med en trådløs højtaler

Sang og dans gør glad - særligt sammen med legekammerater eller familien. Med en trådløs højtaler kan musikken nemt transporteres med hen til vennen eller veninden, når der skal laves dansekonkurrence, eller med til klassefesten, i børnehaven eller til bedsteforældrene. Ikke nok med det, så kan højtaleren faktisk også blive din følgesvend på en tur på legepladsen, ud i haven eller endda på picnictur på stranden med familien.

Kun fantasien sætter grænser for, hvor der kan sættes en fest i gang, men én ting er sikkert; den bedste fest kræver musik fra en trådløs højtaler. Du kan finde et bredt udvalg af mikrofoner og højtalere her på siden, og så er det bare at træde ud i spotlyset!