365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Tegn & mal

Med det rigtige tegne- og malergrej fremtryller børn i alle aldre de fineste motiver, der kan pryde køleskabet eller opslagstavlen. Vi har derfor samlet alt, du skal bruge til at lave et personligt tegne- og malerværksted. Find diverse redskaber, farver og papir til at klippe og klistre her på siden.

Tegn og mal kreative projekter

Børn elsker at tegne og male. Det starter som oftest med, at barnet tegner de første streger og kruseduller på et papir. Disse skriblerier kan udvikle sig til de helt store kunstfærdige værker, der kan pryde enhver væg i en glasramme eller på køleskabet. Det kræver blot lidt øvelse og de rette male- og tegneredskaber.

Alle børn er vilde med tuscher i flotte farver, som er nemme at farvelægge deres geniale tegninger med. Farveblyanterne derimod kræver lidt mere, men er med til at styrke barnets finmotorik, så de bliver bedre til at skrive tal og bogstaver. Er det kunstmaleren, der skal i gang, skal der naturligvis rigtig spildfri maling og pensler til.

Klip og klister med børnene

Skal der gang i en rigtig hyggelig klippe og klister-dag for børn og resten af familien, så sørg for at der er masser af papir, glimmer og lim. Se hele BR’s udvalg af tegne- og maleartikler igennem – så det kan hurtigt gå hen og blive en sjovere dag.

Tag en tur til stranden og find en masse sten, som I kan hygge jer med at dekorere med stenmaling. Hav et godt arsenal af skabeloner, malebøger og forskellige slags tuscher. Det sikrer, at der er timevis af underholdning for dine børn.