Løbehjul

Find smarte løbehjul her

Løbehjul er meget mere end en måde at komme fremad på. Det kan bruges som det hurtige transportmiddel, der er lige ved hånden. Du kan dog også lave seje tricks på et løbehjul. Hos BR finder du et stort udvalg af løbehjul til børn. Her er både til drenge og piger og til store og små.

Tilbage til udendørs leg >

72 produkter
Alt i en scooter med sæde Ride-on, gå-cykel, scooter
849 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Alt i en scooter med sæde Ride-on, gå-cykel, scooter
849 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Fås kun online
Godt løbehjul med sine 145mm hjul og lave vægt er velegnet til de mindre børn.
399 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Fås kun online
Swingcar er en sjov bil til både drenge og piger helt ned fra 2 års alderen. Kører når rattet bevæges fra side til side - ingen batterier, pedaler eller støj. PU hjul i høj kvalitet sikrer lydløs kørsel - og gør den særdeles skånsom mod gulvet.
449 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000
Fås kun online
Swingcar er en sjov bil til både drenge og piger helt ned fra 2 års alderen.Kører når rattet bevæges fra side til side -ingen batterier, pedaler eller støj.PU hjul i høj kvalitet sikrer lydløs kørsel - og gør den særdeles skånsom mod gulvet.
449 kr.
Leveringsomkostninger ved køb under DKK 1.000

Løbehjul til børn – højt at hoppe, hurtigt at køre

Der er rulleskøjter, cykler og skateboards og så er der løbehjul, der kombinerer det hele i ét produkt. Kør hurtigt, lav tricks og imponer vennerne, når du giver den fuld gas på vej til skole eller på legepladsen. På BR kan du vælge mellem mange forskellige modeller og finde et, der passer perfekt til dig.

 

Tre fordele ved at give børn et løbehjul

● Det fylder ikke mere, end du kan have det i bagagerummet

● Børnene kan både køre hurtigt og lave mange sjove tricks

● Der findes mange modeller og også en, der passer til dit barn

Et løbehjul giver mange muligheder for sjov leg. Det er en sjov måde at komme til og fra skole på og giver samtidig mange sjove timers leg og øvelse i tricks og hop sammen med vennerne.

 

Sådan vælger du det rette løbehjul til børn

Ud over alder og balance, når du skal vælge mellem to eller tre hjul, er der også et par andre ting at tage stilling til, når du skal vælge den rette model. Det kan give lidt udfordringer, men hvis du starter med at vælge ud fra nedenstående, er du allerede godt på vej.

- Almindeligt løbehjul: Farten fås ved at skubbe med benet, og løbehjulet kan bruges både på vejen og på legepladsen, når der skal øves nye tricks. De findes i mange forskellige modeller og kan oftest pakkes sammen i bagagerummet på bilen.

- Elektrisk løbehjul: Skal det primært bruges til transport, så kan et løbehjul, der kører på el være en rigtig god løsning. Både op og ned ad bakke kører det uden problemer og bærer dig til skole på ingen tid.

 

Se udvalget af almindelige og elektriske løbehjul til børn herover, og bestil din favorit allerede i dag!