365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Juniorsenge

En juniorseng er det perfekte valg, når tremmesengen er blevet for lille. Vælg blandt mange skønne juniorsenge her, og skab de bedste betingelser for god søvn hos familiens mindste med en junior seng.

Sæt et personligt præg på juniorsengen

Gør juniorsengen ekstra hyggelig

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Populære mærker

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om juniorsenge

Juniorseng til den lille

Det er et stort skridt for både barn og forældre, når det er tid til at stille tremmesengen væk og tænke i den næste sengeløsning. Pludselig er din baby ikke længere en baby, og den lille kræver mere plads og selvstændighed.

En juniorseng er det naturlige næste skridt, og sengen passer de fleste tumlinger godt, fordi den hverken bliver for stor eller for lille.

 

Hvor stor er en junior seng?

Juniorsenge er typisk omkring 70x140 cm, 70x160 cm eller 90x200 cm. Det er op til jer at vurdere, hvilken størrelse der passer til barnet. Afhængigt af barnets og sengens størrelse kan en junior seng bruges helt op til skolealderen.

Hvis du synes, at en voksenseng er for stor til dit barn, kan du vælge en juniorseng på 70x140 cm eller 70x160 cm. Hvis du vælger en juniorseng på 90x200 cm, kan dit barn vokse i den og bruge den længere tid.

Det er selvfølgelig vigtigt, at der er nok plads at ligge på, men samtidig giver det en tryghed i søvnen, at sengen ikke bliver alt for overvældende i størrelse, imens børnene stadigvæk er små. Husk at købe en madras, der passer til sengen, så dit barn er klar til at bruge juniorsengen, når den kommer hjem.

 

 

Juniorsengen – den første rigtige seng 

De fleste tumlinger vil være stolte, når de rykker over i en juniorseng. Så er man nemlig stor, og der er noget særligt over at få en seng, som barnet selv kan klatre op og ned fra. Dit barn kan også være med til at vælge sit helt eget sengetøj, pyntepuder og bamser, der skal pryde juniorsengen.

Vælg blandt både helt klassiske juniorsenge i et enkelt design og blandt juniorsenge med motiver af populære tegneseriefigurer, som dit barn helt sikkert kender. Søger du en juniorseng, så tag et kig på vores forskellige muligheder ovenfor.

 

Sådan vælger du den rette juniorseng

Når du skal vælge en juniorseng, er der flere vigtige faktorer at overveje for at sikre, at sengen passer til både barnets behov og børneværelset. Her er nogle af de vigtigste overvejelser:

  • Størrelse: Sengens størrelse bør være passende til barnets alder. Den skal være stor nok til, at barnet kan bruge den i flere år, men ikke så stor, at den føles overvældende for et lille barn.
  • Sikkerhed: Vælg en juniorseng med sengehest, så dit barn ikke falder ud, mens barnet sover.
  • Design og stil: Juniorsenge kommer i mange forskellige stilarter og temaer, så det kan være en god idé at vælge en, der passer til temaet i barnets værelse eller barnets egne præferencer.
  • Funktionalitet: Overvej, om sengen skal have ekstra funktioner som opbevaringsskuffer under sengen eller om den skal kunne konverteres til en standard seng, når barnet vokser.


Det vigtigste er selvfølgelig, at juniorsengen er komfortabel og at dit barn sover godt i den. Vær derfor ekstra opmærksom på at vælge en madras, der passer til sengen og dit barns behov. Det er vigtigt, at madrassen hverken er for hård eller for blød.

 

 

Stort udvalg af senge til junior på BR.dk

Skal juniorsengen deles med bror eller søster? Så har vi også et bredt udvalg af køjesenge blandt udvalget af juniorsenge på BR.dk. Her finder du også pladsbesparende halvhøje senge, drømmeagtige himmel- og hussenge og mange flere.

Sengene passer godt ind på ethvert børneværelse, og vi håber, at du vil finde den helt rigtige juniorseng til dit barn her i udvalget, så du snart kan glæde junior derhjemme med en helt ny og virkelig flot seng.

Her kan barnet sove trygt og rart og vågne veludhvilet og klar til dagens strabadser. Juniorsengen er den perfekte mellemstation, før en voksenseng skal introduceres, så dit barn gradvist kan vænne sig til at sove i en større seng.