365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Juniorsenge

Er dit barn klar til at flytte fra tremmesengen, men er en voksenseng lidt for stor? Så er en juniorseng lige sagen. Vælg blandt mange skønne juniorsenge her, og skab de bedste betingelser for god kvalitetssøvn hos familiens mindste, så der kan lades op på energien til masser af leg.

Sæt et personligt præg på juniorsengen

Gør juniorsengen ekstra hyggelig

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om juniorsenge

Mange gode bud på juniorseng 

Det er et stort skridt for både barn og forældre, når det er tid til at stille tremmesengen væk og tænke i den næste sengeløsning. Pludselig er din baby ikke længere en baby, og den lille kræver mere plads og selvstændighed. En juniorseng er det naturlige næste skridt, og sengen passer de fleste tumlinger godt, fordi den hverken bliver for stor eller for lille. 

Den typiske juniorseng bruger en madras på 70x140 cm eller 70x160 cm, og sengen er derfor et godt bud, hvis du synes, at en voksenseng endnu bliver for stor til netop dit barn. Det er selvfølgelig vigtigt, at der er nok plads at ligge på, men samtidig giver det en tryghed i søvnen, at sengen ikke bliver alt for overvældende i størrelse, imens børnene stadigvæk er små.

Juniorsengen – den første rigtige seng 

De fleste tumlinger vil være stolte, når de rykker over i en juniorseng. Så er man nemlig stor, og der er noget særligt over at få en seng, som barnet selv kan klatre op og ned fra. Dit barn kan også være med til at vælge sit helt eget sengetøj, pyntepuder og bamser, der skal pryde juniorsengen.

Vælg blandt både helt klassiske juniorsenge i et enkelt design og blandt juniorsenge med motiver af populære tegneseriefigurer, som dit barn helt sikkert kender. Søger du en juniorseng, så tag et kig på vores forskellige muligheder her. 

Stort udvalg af senge til junior

Skal juniorsengen deles med bror eller søster? Så er der heldigvis også et bredt udvalg af køjesenge blandt udvalget af juniorsenge på BR.dk. Her finder du også pladsbesparende halvhøje senge, drømmeagtige himmel- og hussenge og mange flere. Sengene passer godt ind på ethvert børneværelse, og vi håber, at du vil finde den helt rigtige juniorseng til dit barn her i udvalget, så du snart kan glæde junior derhjemme med en helt ny og virkelig flot seng. Her kan barnet sove trygt og rart og vågne veludhvilet og klar til dagens strabadser. Juniorsengen er den perfekte mellemstation, før en voksenseng skal introduceres, så dit barn gradvist kan vænne sig til at sove i en større seng. Bestil juniorseng her i dag, og få leveret inden længe.