365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Juniorsenge

Er dit barn klar til at flytte fra tremmesengen, men er en voksenseng lidt for stor? Så er en juniorseng lige sagen. Vælg blandt mange skønne juniorsenge her, og skab de bedste betingelser for god kvalitetssøvn hos familiens mindste, så der kan lades op på energien til masser af leg.

Mange gode bud på seng til juniorseng 

Det er et stort skridt for både barn og forældre, når det er tid til at stille tremmesengen væk og tænke i den næste sengeløsning. Pludselig er din baby ikke længere en baby, og den lille kræver mere plads og selvstændighed. En juniorseng er det naturlige næste skridt, og sengen passer de fleste tumlinger godt, fordi den hverken bliver for stor eller for lille. 

Den typiske juniorseng bruger en madras på 70x140 cm eller 70x160 cm, og sengen er derfor et godt bud, hvis du synes, at en voksenseng endnu bliver for stor til netop dit barn. Det er selvfølgelig vigtigt, at der er nok plads at ligge på, men samtidig giver det en tryghed i søvnen, at sengen ikke bliver alt for overvældende i størrelse, imens børnene stadigvæk er små. Søger du en seng til juniorseng, så tag et kig på vores forskellige muligheder her. 

Juniorsengen – den første rigtige seng 

De fleste tumlinger vil være stolte, når de rykker over i en juniorseng. Så er man nemlig stor, og der er noget særligt over at få en seng, som barnet selv kan klatre op og ned fra. Vælg blandt både helt klassiske juniorsenge i et enkelt design og blandt juniorsenge med motiver af populære tegneseriefigurer, som dit barn helt sikkert kender. Sengene passer godt ind på ethvert børneværelse, og vi håber, at du vil finde den helt rigtige juniorseng til dit barn her i udvalget, så du snart kan glæde junior derhjemme med en helt ny og virkelig flot seng. Her kan barnet sove trygt og rart og vågne veludhvilet og klar til dagens strabadser. Juniorsengen er den perfekte mellemstation, før en voksenseng skal introduceres, så dit barn gradvist kan vænne sig til at sove i en større seng. Bestil juniorseng her i dag, og få leveret inden længe.