365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Puder til børn

Hvis der er én ting, et børneværelse skal være, så er det hyggeligt! Denne hyggelige stemning kan skabes ved at indrette børneværelset med fine farver, en blød seng - og flotte pyntepuder! Hos BR har vi et bredt udvalg af pyntepuder til børn i fine og sjove designs. Find din favorit, og skab den helt rigtige stemning på børneværelset.  

Populære mærker

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Bløde og dekorative puder til børneværelset 

Puder får os til at føle os godt tilpas, puder får os til at føle os hjemme, og puder er en perfekt dekoration - uanset om der er tale om et børneværelse, en stue eller et helt tredje rum. Vores udvalg byder på forskellige puder i fine farver og unikke motiver, og der er helt sikkert en variant, der vil passe ind på dit børneværelse. Med andre ord kan du altså sætte prikken over i’et på dit barns børneværelse med pyntepuder fra BR.

 

Skab et hyggeligt udtryk for børnene 

Pyntepuder kan give børneværelset personlighed og sjæl på fineste vis. Med et bredt udvalg af puder kan dit barn smide sig i den bløde seng med en skøn godnathistorie, en film på tabletten eller til snak om hemmeligheder med legekammeraten. En pyntepude behøver ikke kun at være til pynt - i BR’s udvalg finder du også bløde varianter, der sagtens kan bruges i pudekampen. Placér pyntepuderne i børnesengen tæt ved natlampen, lav et hyggehjørne med tæpper og pyntepuder eller pynt børnestolen med din favoritpyntepude. Skab et farvetema, et dyretema eller pynt med en blandet landhandel af puder for at skabe et vaskeægte slaraffenland.

 

Find pyntepuder til børneværelset!

Står du overfor indretningen af et børneværelse? Husk altid på at tage dit barn med på råd, så værelset bliver et drømmebørneværelse. På den måde er der også en større chance for, at dit barn vil elske at opholde sig på værelset og slippe fantasien løs med legesager. Mangler I bløde, farverige puder med sjove motiver til børneværelset? Gå på opdagelse i BR’s store udvalg, og vælg dem, der falder allerbedst i dit barns smag - så er den hyggelige stemning sikret!