365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnestole

Vælg blandt flere stole til børn i vores sortiment, hvor du både finder fine børnestole og en lille børnesofa. Brug en børnestol eller børnesofa, når der skal spises, leges, bygges hule eller laves kreative aktiviteter.

Populære mærker

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Børnestole - Et pusterum når benene skal hviles 

Selvom der er fart over feltet hos dit barn det meste af dagen, så kan der måske blive en enkelt stille stund eller to til at sætte sig ned og fordybe sig i en stillesiddende aktivitet. Det kræver dog en god børnestol at sidde på, og sådan en finder du naturligvis her på BR.dk.

En børnestol er perfekt til børneværelset, der skal være indrettet i børnehøjde. Kombinér stolen med et børnebord, og giv derved familiens yngste deres helt egen plads i passende børnestørrelse, hvor det bl.a. er oplagt at:


Dit barn kan bruge en børnestol til hvad end, barnet allerbedst kan lide at lave. Det er ikke sikkert, at fordybelsen varer ved ret længe, men det er nu alligevel rart at have et sted, hvor benene kan hviles, og energien kan lades op, før nye eventyr venter.

 

Hvorfor vælge en børnestol?

Med en stol i børnehøjde kan du nemmere lade dit barn sidde selv. Hvis dit barn sidder selv på en almindelig stol, er der langt ned, hvis barnet skulle falde. Med en børnestol kan dit barn selv sætte sig på og rejse sig fra stolen.

Det gør stolen mere tilgængelig for dit barn. Samtidig gør den lille størrelse også, at dit barn kan føle sig opslugt i sin egen verden. Det er altid hyggeligt at lytte til sit barn, der sidder og leger og bruger sin fantasi.

 

Børnestole og børnesofaer med høj komfort 

Hvis en børnestol skal blive brugt, skal den være rar at sidde på. Derfor er vores børnestole selvfølgelig udført i et gennemtænkt design med fokus på komfort, så det er behageligt for dit barn at sidde ned i længere tid og koncentrere sig om en spændende aktivitet ved bordet.

Skal der fuld gas på komforten finder du også et udvalg af børnesofaer her på siden, der i dén grad indbyder til hygge med alle bamserne, behagelige tæpper og fine pyntepuder.

Udover komforten må børnestolen eller børnesofaen naturligvis gerne være flot at se på. Derfor har vi udvalgt børnestole og -sofaer, der designmæssigt er helt i børnenes ånd. De passer suverænt ind på børneværelset, men kan også bruges i stuen til et lille hyggehjørne med plads til afslapning.

 

Lav jeres egen børnesofa

Med flere små børnestole kan I designe jeres helt egen børnesofa. Skal I en tur i hjemmebiografen? Så sæt et par børnestole op ved siden af hinanden, sæt puderne op af ryglænet og på sædet og find popcornene frem!

Skal hjemmebiografen være ekstra komfortabel? Så kan du tilføje en puf, så børnene kan læne sig tilbage og smække fødderne op. Så kan I sætte jer til rette, sætte en god Disney-film på og nyde en stille stund sammen som familie eller med de små venner.

 

Køb stole til børn på BR.dk 

Skal dit barn have en god børnestol at sidde på? Eller måske en hyggelig lille sofa i børnestørrelse? Så tag et kig på vores forskellige børnesofaer og stole til børn her på BR.dk. Køb én børnestol, eller køb flere, så søskende eller legekammerater kan sidde sammen og hygge sig.

En børnestol er et sikkert hit hos de små, der vil nyde at have deres helt egen stol i den perfekte størrelse til, at den lille krop kan tage sig et hvil.