365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnestole

Vælg blandt mange forskellige børnestole i vores sortiment, hvor du finder stole til børn i alle aldre i de fineste designs. Brug en børnestol, når der skal spises, leges, hygges hule eller fordybes sig i kreative aktiviteter – ja, mulighederne er nærmest uendelige. Bestil din foretrukne børnestol her i dag. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Et pusterum når benene skal hviles 

Selvom der er fart over feltet hos dit barn det meste af dagen, så kan der måske blive en enkelt stille stund eller to til at sætte sig ned og fordybe sig i en stillesiddende aktivitet. Det kræver dog en god børnestol at sidde på, og sådan en finder du naturligvis her hos BR.dk. Kombiner stolen med et børnebord, og giv derved familiens yngste deres helt egen plads i passende børnestørrelse, hvor det er oplagt at nyde en hurtig snack, lægge puslespil, lege med LEGOⓇ, tegne, eller hvad end netop dit barn allerbedst kan lide at lave. Det er ikke sikkert, at fordybelsen varer ved ret længe, men det er nu alligevel rart at have et sted, hvor benene kan hviles, og energien kan lades op, før nye eventyr venter. 

Stole til børn med høj komfort 

Hvis en børnestol skal blive brugt, skal den være rar at sidde på. Derfor er vores børnestole selvfølgelig udført i et gennemtænkt design med fokus på komfort, så det er behageligt for dit barn at sidde ned i længere tid og koncentrere sig om en spændende aktivitet ved bordet. Samtidig må børnestole gerne være flotte at se på, og derfor har vi udvalgt børnestole, der designmæssigt er helt i børnenes ånd. De passer suverænt ind på børneværelset, men kan for eksempel også bruges i stuen, hvor dit barn måske har et lille hyggehjørne med plads til afslapning. 

Køb børnestole hos BR.dk 

Skal dit barn have en god børnestol at sidde på? Så tag et kig på vores forskellige stole til børn her hos BR.dk. Køb én børnestol, eller køb flere, så søskende eller små, søde venner kan sidde sammen og hygge sig. En børnestol er et sikkert hit hos de små, der vil nyde at have deres helt egen stol i den perfekte størrelse til, at den lille krop kan tage sig et hvil.