365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Tæpper og plaider

Er børneværelset en smule koldt? Så er et blødt tæppe i fine farver og med sjove motiver den rette løsning. På BR.dk finder du dejlige tæpper og plaider til børneværelset.

Populære mærker

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Farverige tæpper til børn 

Tæpper er et must på børneværelset - både til pynt, men også for at sikre den varme og hyggelige stemning for dit barn og legekammerater. Uanset om tæppet indeholder dit barns yndlingstegneseriefigur, et farverigt landskab eller et andet sødt motiv, så kommer det til at give værelset et fantastisk og børnevenligt tema, som dit barn helt sikkert vil elske. Tæpper er indbegrebet af hygge! For babyer, som skal have rig mulighed for at tumle på et blødt underlag, for børn der mangler et trygt svøb og for voksne, der synes, at det er en smule fodkoldt.

 

Find et tæppe eller plaid til børneværelset 

Et børneværelse er ikke helt komplet uden et skønt tæppe. Med et udvalg af tæpper på børneværelset, får du altså et væld af fordele. 

  • Der er aldrig koldt, når der findes tæpper på værelset, og det gør værelset både hyggeligere og rarere at være på for dit barn. 

  • Tæppet kan lægges ud på gulvet, så dit barn ikke fryser eller risikerer at få splinter i foden. 

  • Tæpperne kan nemt rykkes rundt og tages med, hvis der er behov for det.  

  • Tæpperne findes i et væld af designs, og der er helt sikkert en variant til dit barn.

 

Skønne tæpper til børn 

Et børneværelse behøver ikke være stilfuldt og farvekoordineret. Det vigtigste er, at dit barn hygger sig med sit legetøj, en legekammerat, en god børnebog eller noget helt andet, og så skal der ellers bare være smæk på farverne og hygge i hver en krog! Er du klar til at gøre børneværelset hyggeligt efter alle kunstens regler? Sæt prikken over i’et med tæpper. Gå på opdagelse her hos BR, og find det tæppe til børn, som falder allerbedst i dit barns smag. Vi sørger for en sikker levering til din adresse - og så er det ellers bare at varme sig godt i et blødt tæppe.