365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Babysenge

Er det tid til at finde den perfekte babyseng til familiens nye medlem? På BR.dk tilbyder vi et udvalg af babysenge i form af tremmesenge og vugger, som er designet til at give dit barn den bedste start på livet.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Trygge drømme med en babyseng i høj kvalitet

En babyseng er ikke bare en babyseng. Sengen skaber nemlig forudsætningerne for en god og tryg nattesøvn, så den lille kan have energi til at udforske verden, lige så snart solen står op!

Med en tremmeseng eller vugge fra BR.dk kan du gå i seng velvidende, at din baby er tilpas og godt beskyttet i sengen. Hos BR er børnenes sikkerhed nemlig det vigtigste, når du skal vælge en seng til børneværelset. Vores babysenge er designet med fokus på sikkerhed og komfort, så du kan have ro i sindet, mens dit barn sover sødt. Tilføj en skøn madras og fyld sengen op med de bedste bamser og tøjdyr, så baby trygt og rart kan sendes til drømmeland.

 

Tremmesenge tilpasset dit barns udvikling

Ved at vælge en babyseng fra BR.dk, sikrer du ikke kun en sikker og behagelig søvn for dit barn, men også et smukt og praktisk møbel til børneværelset, hvad end du vælger en af vores fine tremmesenge eller beroligende vugger.

Tiden går stærkt, og det viser sig virkelig hos de små størrelser, som vokser og udvikler sig lynhurtigt. Derfor har mange af tremmesengene fra BR.dk flere praktiske højdeindstillinger, så sengen kan tilpasses din babys udvikling. Med en tremmeseng med højdeindstillinger kan du justere sengen alt efter, om dit barn kun ligger, om det sidder, eller om det kan rejse sig i sengen. Højdejusteringen er også med til at skåne din ryg, når du vil samle din lille guldklump op efter en god nats søvn.     

 

Rejs til drømmeland i en tremmeseng eller vugge

Mange forældre drømmer om, at deres børn sover igennem natten. Selvom de små ikke altid har en god og stabil søvnrytme, så kan trygge omgivelser have afgørende betydning for den lilles søvn.

Det er heldigvis nemt at indrette børneværelset for at få de bedste forudsætninger for en god nattesøvn! Udover en babyseng i høj kvalitet skal dit barn selvfølgelig have en dejlig blød dyne med behageligt baby sengetøj - måske med fint print eller søde figurer! Det kan også være en god idé at give dit barn en nusseklud, som det kan hygge sig med på vej mod drømmeland. 

Hos BR har vi både tremmesenge, vugger og alt det sengetilbehør, du skal bruge for at skabe de bedste rammer for den mindstes søvn. Find dit barns nye babyseng lige her på siden og bestil allerede i dag!