365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Køjesenge

Lad ungerne deles om en lækker køjeseng, hvor de kan finde tryghed i hinanden og snakke dagens oplevelser igennem, inden de går til ro. Du finder flere smarte modeller inden for køjesenge til børn nedenfor.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Køjeseng - børn kan sove sammen

Nogle børn elsker at dele værelse med deres søskende og sove sammen. Det er hyggeligt at ligge om aftenen og tale om dagen, der er gået. Det kan dog være vanskeligt at få to senge ind på børneværelset, hvis der også skal være plads på gulvet til leg.

Derfor kan dine børn sove i en køjeseng. Med en køjeseng skal I ikke være bange for, at der ikke er plads til at holde dansefest på gulvet eller køre med biler. I får nemlig to senge, der udnytter højden i rummet, så de ikke optager plads fra gulvet.

 

En pladsbesparende løsning til deleværelset

Deler dine børn værelse, og ønsker du at få mest muligt ud af rummets kvadratmeter? Så kan en køjeseng være en god løsning. En køjeseng fylder ikke mere end en enkeltseng, så den er pladsbesparende, hvis kvadratmeterne er få, eller du bare gerne vil have det fulde ud af dem, der er.

Samtidig er der noget helt særligt ved at sove i køjeseng sammen med sin bror eller søster. Naturligvis kan det sommetider være lidt irriterende at dele værelse, men for mange er det mindst lige så ofte en stor tryghed og virkelig hyggeligt at kunne falde i søvn i samme rum om aftenen.

 

Hver sin lille, hyggelige hule i køjesengen

Giver det god mening at indrette med køjeseng hjemme hos jer, så tag et kig på vores forskellige modeller inden for køjesenge her. I vores udvalg finder du praktiske og flotte køjesenge fra bl.a. Spiloppe og Hoppekids.

Selvom der er tale om én seng, så kan hvert barn gøre sin soveplads personlig med for eksempel nøje udvalgt sengetøj og et par yndlingsbamser eller hvad end, der gør børnene i godt humør. På den måde kan ungerne skabe hver deres lille hule i køjesengen med plads til at være sig selv.

Flere af vores modeller fås med forhæng til underkøjen, så den del af sengen bliver lidt ekstra privat. Du kan også selv tilkøbe et sengeforhæng. Ønsker du en lignende løsning til overkøjen, kan du for eksempel tilføje en sengehimmel, der skærmer lidt af for nysgerrige blikke fra de yngre søskende.

Selvom børnene deler værelse, behøver de ikke altid at skulle forholde sig til hinanden, og en køjeseng kan heldigvis også tilbyde privatliv, når den ene eller anden part ønsker det.

 

Indret med køjeseng til børn på børneværelset 

Forkæl børnene med en ny og lækker seng, der samtidig er praktisk og pladsbesparende, så der bliver mere gulvplads til leg. Gå på opdagelse blandt vores køjesenge til børn her, og bestil den nye køjeseng i dag.