365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Køjesenge

Lad ungerne deles om en lækker køjeseng, hvor de kan finde tryghed i hinanden og snakke dagens oplevelser igennem, inden de går til ro. Du finder flere smarte modeller inden for køjesenge til børn her, hvor du hurtigt kan finde din favorit og bestille den hjem med det samme. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

En pladsbesparende løsning til deleværelset 

Deler dine børn værelse, og ønsker du at få mest muligt ud af rummets kvadratmeter, kan en køjeseng være en rigtig god løsning. Den fylder ikke mere end en enkeltseng ville gøre, og en køjeseng er derfor virkelig pladsbesparende, hvis det er småt med kvadratmeter, eller du bare gerne vil have det fulde ud af dem, der er. Samtidig er der noget helt særligt ved at sove i køjeseng sammen med sin bror eller søster. Naturligvis kan det sommetider være lidt irriterende at dele værelse, men for manges vedkommende er det mindst lige så ofte en stor tryghed og virkelig hyggeligt at kunne falde i søvn i samme rum om aftenen. 

Hver sin lille, hyggelige hule i køjesengen 

Giver det god mening at indrette med køjeseng hjemme hos jer, så tag et kig på vores forskellige modeller inden for køjesenge her. Selvom der er tale om én seng, så kan hvert barn gøre sin egen soveplads helt personlig med for eksempel nøje udvalgt sengetøj og et par yndlingsbamser eller hvad end, der gør hvert af dine børn i godt humør. På den måde kan ungerne skabe hver deres lille hule i køjesengen med plads til at være sig selv. 

Flere af vores modeller fås med forhæng til underkøjen, så den del af sengen bliver lidt ekstra privat, og ønsker du en lignende løsning til overkøjen, kan du for eksempel tilføje en sengehimmel, der skærmer lidt af for nysgerrige blikke fra de yngre søskende. Selvom børnene deler værelse, behøver de ikke altid at skulle forholde sig til hinanden, og en køjeseng kan heldigvis også tilbyde privatliv, når den ene eller anden part ønsker det. 

Indret med køjeseng til børn på børneværelset 

Forkæl børnene med en ny og lækker seng, der samtidig er praktisk og pladsbesparende, så der bliver mere gulvplads til leg. Gå på opdagelse blandt vores køjesenge til børn her, og bestil den nye køjeseng i dag.