365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Forhæng til seng

Gør børneværelset magisk med et forhæng til sengen! Find forhæng med eksempelvis rumskibe, slotte, biler og søde eventyrfigurer. Vælg mellem både korte og længere forhæng til halvhøje senge på BR.dk.

Skab hygge med et forhæng til sengen

Børneværelset gøres let hyggeligt med et forhæng til børnesengen. Ikke nok med at et forhæng er praktisk, hvis der skal skærmes af for lys, så er farver og søde motiver også med til at skabe stemning hos de små. 

Når din lille drømmer skal have sig et forhæng til sengen, vil disse ting blandt andet gøre forhænget til en magisk oplevelse på børneværelset. Det handler om: 

  • Størrelsen 
  • Materialet 
  • Designet 

Først og fremmest skal størrelsen på forhænget matche med børnesengens størrelse og højde. Sørg gerne for, at det passer, så dit barn vil få mere glæde ud af det. Når snakken falder på materialet, er et let forhæng nemmere for børnene at trække for og tilbage, rulle op og rulle ned end et tungere stof-materiale. Let materiale er samtidig nemt at håndtere, når det skal vaskes – for det kan ikke undgås, at forhænget over tid bliver snavset og skal have en tur i vaskemaskinen. 

Søde motiver og glade farver danner flotte designs på sengenes forhæng. Vælg et design, som du ved, at børnene bliver glade for og som passer til deres interesser og skaber en sjov, hyggelig stemning på deres børneværelser. 

 

Hulestemning og hygge på børneværelset

Fantasien har ingen begrænsninger, når der hænger et forhæng ned fra børnesengen. Sengen bliver på nul komma fem omdannet til et slot med prinser og prinsesser, en racerbane med seje biler eller en verden, hvor dinosaurer og enhjørninger lever. 

Højtelskede figurer taget ud af H.C. Andersens eventyrlige bøger ses også ofte på forhængene, som nemt kan skabe en hulestemning. Tæpper, lyskæder, små og store pyntepuder gør det bare endnu mere hyggeligt for børnene bag forhængene, hvor de kan lege eller slappe af.

 

Søde sengeforhæng på BR.dk

Besøg BR.dk, hvis børnenes værelser skal indrettes hyggeligt med børnemøbler. Børnesenge og sengetilbehør er der meget af, hvilket gør det nemt for dig, når du eksempelvis har set dig lun på et forhæng til sengen. Er sengen halvhøj, kan du købe et forhæng til en halvhøj seng – men der er selvfølgelig også forhæng til andre størrelse senge. 

Forhængene har alle flotte farver og søde motiver, som børnene kender fra forskellige eventyrbøger, tegnefilm og fantasifulde verdner. Hvilket forhæng til sengen falder i dit barns smag? Se det store udvalg her på BR.dk.