365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Halvhøje senge

Drømmer dit barn om at sove lidt oppe i højden, er en halvhøj seng suveræn. Find flotte modeller her, og vælg den halvhøje seng, der passer bedst ind på børneværelset.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Mere end bare en seng 

En halvhøj seng er alletiders til de lidt større børn, der har motorikken til at kravle op ad en stige og modet til at sove lidt hævet fra gulvet. En halvhøj seng er dog ikke bare et sted, hvor der soves om natten. Den er også en perfekt base for timevis af leg om dagen. Det ene sekund er sengen et skib, en racerbil eller måske en bus. Det næste er sengen et slot, som er hjemsted for prinser og prinsesser. En halvhøj seng indbyder også til masser af hyggelige, afslappende stunder med for eksempel lydbog i ørerne, en fysisk fortælling ved hånden eller måske en tegnefilm på tabletten, når der skal kobles af efter en lang dag. 

 

Halvhøje senge med mange muligheder 

En halvhøj seng ser måske ikke ud af noget særligt ved første øjekast – men det ér den. Udover de mange muligheder for leg og afslapning, er det også skønt, at en halvhøj seng øger mængden af gulvplads på børneværelset. Det gør den særligt oplagt til det lille børneværelse, men uanset om dit barns værelse er stort eller lille, vil en halvhøj seng uden tvivl passe rigtig godt ind. Pladsen under sengen kan både bruges til opbevaring eller som ekstra kvadratmeter til leg. Indret for eksempel en hyggelig hule under sengen ved at vælge en af vores halvhøje senge med forhæng. Vi tilbyder også modeller med rutsjebane fra sengen og ned på gulvet, der gør det endnu sjovere at tage turen ned om morgenen, når dit barn vågner frisk og klar på en rigtig god dag. 

 

Køb halvhøj seng hos BR.dk 

Det vil altid være en individuel vurdering fra jer forældre, om jeres barn er klar til at sove i en halvhøj seng. Det er vigtigt, at barnet er helt trygt ved højden, hvis sengen skal blive et hit, og det kræver måske lidt tilvænning i starten, før jeres barn er parat til at sove en hel nat i sengen. Tænker du stadig, at en halvhøj seng vil være et godt bud på dit barns næste seng? Så find din foretrukne model her, og bestil i dag.