365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Himmel- og hussenge

Eventyrligt og huleagtigt. Himmelsenge og hussenge skaber en særlig stemning, som børnene vil elske på deres børneværelser. Er det noget for dine børn? Se det forskellige og brede udvalg af himmelsenge til børn og hussenge til juniorer her på BR.dk.

Himmelsenge til børn

Himmelsenge adskiller sig fra andre børnesenge. En himmelseng kan med få ord beskrives som en seng, der har fire korte ben og en sengeramme. Sengerammen kan du pynte med et himmeltekstil, som let skaber følelsen af at være i en eventyrlig verden – bare på børneværelset. 

Især bliver der i sengen en hyggelig eventyr- og huleagtig atmosfære, når børnene trækker stoffet for. Gardinets lette materiale sørger samtidig for, at resten af værelset ikke lukkes helt ude. Vil dit barn have den ultimative prinse- og prinsessedrøm, kan du også fastgøre gardinet til sengestolperne. 

 

Husseng – perfekt til junior

Tænk sig at kunne sove i sit eget lille hus. Har børnene en husseng på deres børneværelser, kan de netop dét. En husseng er en børneseng, der er formet kreativt som et hus. Sengestolper skaber på charmerende vis vægge og tag, som du har mulighed for at overdække med et tæppe for at skabe den perfekte hulestemning. 

Nogle hussenge til junior har ovenikøbet et lille trin og en indbygget sengehest. Det gør, at børnene kan sove trygt om natten sammen med alle deres krammebamser og yndlingsdukker.

 

Eventyrlige soveoplevelser på BR.dk

På BR.dk bør du kigge nærmere på udvalget af himmel- og hussenge, hvis du vil give dit barn en magisk og hyggelig seng. Børnesengene er ikke bare komfortable og praktiske, men også fulde af eventyr og charme. Med en himmelseng til børn kan børnene føle sig som prinser og prinsesser, når det flotte himmeltekstil hænger ned fra eller er bundet fast til sengestolperne. Og med en husseng til junior kan krudtuglerne sove i deres eget lille, eventyrlige hus, som stolperne danner. Se det brede udvalg af de to populære sengetyper her på BR.dk.