365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Børnemadrasser

Børn skal sove godt om natten, og det kræver en komfortabel børnemadras. Find børnemadrasser i flere mål og kvaliteter her på siden og skab et godt sovemiljø for dit barn.

Populære mærker

Foldemadrasser til børn

Slip legen fri på gulvet med en foldemadras, så kan tumlegen udfolde sig for både store og små. Se hele udvalget af foldemadrasser i forskellige størrelser og farver. 

 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Skab de bedste forudsætninger for drømmesøvn 

Du kan næsten ikke sige barneseng uden også at sige børnemadras. De to følges ad og sikrer dit barn et rart sted at rejse ind i drømmeland for at lade op og bearbejde de mange indtryk fra dagen. Børn skal gerne tilbringe rigtig mange af døgnets timer i deres seng, og med en ordentlig børnemadras at sove på, bliver sengen hurtigt mere eftertragtet. Vores udvalg af børnemadrasser rummer forskellige skummadrasser til børn i varierende størrelse, så uanset om jeres børneseng er en juniorseng på 160 cm eller en almindelig enkeltseng på 190 cm eller 200 cm, så kan du finde en blød og behagelig børnemadras hos BR. Ligegyldigt hvilken madras I vælger, er I garanteret en rigtig skøn kvalitetsmadras, hvor barnet kan ligge godt og drømme sødt hele natten. 

Skal du indrette børneværelset på ny? Find alt i møbler og tilbehør til børneværelset her, og glæd dit barn med et værelse med plads til både leg og afslapning. 

 

Bredt udvalg af komfortable skummadrasser til børn 

For at skåne barnets ryg, skal en børnemadras ikke være for hård, og derfor anbefales skummadrasser til børn. Du bør samtidig vælge en madras med gode fugtabsorberende egenskaber, idet mange børn ofte sveder meget om natten. Tag et kig på mulighederne her på siden og find frem til netop den skummadras til børn, som dit barn skal sove på nat efter nat i de næste mange år.  

Vi forhandler børnemadrasser i en kvalitet, der holder, og du kan godt glæde dig til, at dit barn skal sove på den nye madras for allerførste gang. Køb online og modtag din valgte madras inden længe, så dit barn kan komme trygt og behageligt til drømmeland, når dagen er ovre.