365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Foldemadrasser

En foldemadras til børn er nærmest et must-have i enhver familie. Hos BR.dk finder du foldemadrasser i mange forskellige størrelser, der kan bruges til et væld af formål. Bliv inspireret til brug af jeres foldemadras her, og invester i en foldemadras i dag. 

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Foldemadrasser til børn – og deres voksne 

Vild tumleleg eller afslapning med musik eller en god bog. En foldemadras er suveræn til det hele og danner den perfekte, komfortable base for både de aktive og de stillesiddende aktiviteter på børneværelset. Foldemadrasser er dog ikke kun forbeholdt børnene, og også mor og far vil helt sikkert nyde godt af en foldemadras eller to, hvor der kan leges, hygges og måske endda snuppes en lur, hvis I er rigtig heldige. 

Hiv foldemadrassen med ind i stuen til filmhygge lørdag aften, eller brug den også til overnattende gæster, der gerne må ligge lidt ekstra godt. Vores foldemadrasser er af høj kvalitet, og det kan heldigvis sagtens mærkes. De er derfor også super populære, og skal I have fingrene i én, er det derfor bare med at slå til med det samme. 

Et tidløst møbel uden alder 

En foldemadras går aldrig af mode, og vælger I en i en ordentlig kvalitet, kan I have glæde af jeres nye foldemadras hver eneste dag i rigtig mange år. Det gælder i øvrigt for hele familien, for uanset alder findes der et formål med madrassen for jer alle. Lad baby hygge sig og udforske sin motoriske kunnen fra de bløde rammer på foldemadrassen. Lad de ældre børn brænde energi af med tumleleg eller koble af med en god bog eller film. Og brug selv madrassen til at slappe af på, når en ledig stund byder sig, eller ungerne er lagt i seng om aftenen. 

Foldemadrasser til børn i mange flotte modeller 

Uanset pladsen i boligen kan der næsten altid blive plads til en foldemadras, der, som navnet antyder, netop kan foldes, og som derfor fylder minimalt, når den ikke er i brug. Det vil den dog højst sandsynligt være ganske ofte takket være de mange forskellige måder at nyde foldemadrassen på. Vælg blandt både store og små foldemadrasser her i et væld af farver, former og kvaliteter, og glæd jer til timevis af hygge på madrassen sammen som familie.