365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Foldemadrasser

På BR.dk finder du foldemadrasser i forskellige størrelser, der kan bruges til et væld af formål. Bliv inspireret til brug af jeres foldemadras her, og køb en foldemadras i dag.

Find en god foldemadras til leg og afslapning

Elsker dine børn at tumle? Så er en foldemadras et perfekt match til jer! Her kan børnene lege løs, slå kolbøtter og tumle. Når krudtet er brændt af, kan børnene ligge og slappe af på madrassen, mens batterierne lades op. Læs med og få hjælp til jeres valg af foldemadras.

Foldemadras – børn og voksnes yndlingssted

Vild tumleleg eller afslapning med musik eller en god bog. En foldemadras er suveræn til det hele og danner den perfekte, komfortable base for både de aktive og de stillesiddende aktiviteter på børneværelset.

Foldemadrasser er dog ikke kun forbeholdt børnene. Mor og far vil helt sikkert nyde godt af en foldemadras, hvor der kan leges, hygges og måske endda snuppes en lur, hvis I er rigtig heldige. Foldemadrasser er også gode til overnattende gæster, der gerne må ligge ekstra godt.

Vores foldemadrasser er dog ikke kun perfekte til en god nats søvn. Hiv foldemadrassen med ind i stuen til filmhygge lørdag aften, eller forvandl den til en fantasifuld legeplads. Byg en sej hule, hop og spring med vennerne eller tag et hvil efter en lang dags sjov og leg.

 

 

Foldemadrasser i høj kvalitet

En foldemadras går aldrig af mode, og vælger I en i god kvalitet, kan I have glæde af jeres nye foldemadras hver eneste dag i mange år. Det gælder i øvrigt for hele familien, for uanset alder findes der et formål med madrassen for jer alle.

Lad baby hygge sig og udforske sin motoriske kunnen fra de bløde rammer på foldemadrassen. Lad de ældre børn brænde energi af med tumleleg eller koble af med en god bog eller film. Og brug selv madrassen til at slappe af på, når en ledig stund byder sig, eller ungerne er lagt i seng om aftenen. 

Vores foldemadrasser er af høj kvalitet. Foldemadrasserne kombinerer komfort og praktisk design og er perfekte til leg og hvile. De er derfor også super populære, og skal I have fingrene i én, er det derfor bare med at slå til med det samme.

 

Hvilke lege kan man lave på en foldemadras?

Vores foldemadrasser er designet til at skabe uforglemmelige øjeblikke. En foldemadras kan være grundlaget for mange sjove børnelege, både indendørs og udendørs. Her er nogle ideer til aktiviteter og lege, som børn kan nyde på en foldemadras:

  1. Byg en hule: Børn elsker at bygge huler. En foldemadras kan fungere som bund, væg eller loft i en hule, hvor børnene kan bruge tæpper og puder til at skabe et hyggeligt lille gemmested.
  2. Tumlelege: Foldemadrasser giver et blødt underlag, som er ideelt til tumlelege. Børnene kan rulle, hoppe og lave kolbøtter og lande blødt.
  3. Teaterforestilling: Brug foldemadrassen som en scene, hvor børnene kan opføre små skuespil eller dukketeater for familie og venner.
  4. LEGO eller puslespilsplads: Foldemadrassen kan være et godt sted at bygge LEGO eller lægge puslespil, især hvis der ikke er meget plads på gulvet.
  5. Hoppe og danse: Sæt noget musik på og lad børnene bruge foldemadrassen til at hoppe og danse på. Det bløde underlag gør det behageligt at bevæge sig frit og vildt.


Selvom der er masser af lege, børnene kan give sig i kast med, så indbyder en foldemadras også til ren afslapning. Det er oplagt at bruge en foldemadras til at koble af og falde til ro efter en lang dag.

Inspiration til indretning af børneværelset

"Zzzz Zzzz" - Lyden af dit barn, der sover sødt i sin egen seng på sit eget værelse. Lad BR.dk hjælpe dig med at indrette det bedste børneværelse, der lægger op til god nattesøvn, magiske lege og dejlige hyggestunder. Få inspiration til indretning af børneværelset i guiden her. 

Foldemadrasser til børn i mange flotte modeller 

Uanset pladsen i hjemmet kan der næsten altid blive plads til en foldemadras, der, som navnet antyder, netop kan foldes, og som derfor fylder minimalt, når den ikke er i brug. Det vil den dog højst sandsynligt være ganske ofte takket være de mange forskellige måder at nyde foldemadrassen på.

Vi har forskellige typer af foldemadrasser, så I kan finde en, der passer til jeres behov og pladsen på værelset. Der er både større og mindre størrelser, så der kan være plads til hele familien eller vennerne på foldemadrassen.

 

Find foldemadrasser på BR.dk

Gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af foldemadrasser til børneværelset på BR.dk! Uanset om du har brug for en ekstra soveplads eller et blødt underlag til leg, har vi det, du søger. Vælg blandt store og små foldemadrasser i et væld af farver og former, og glæd jer til timevis af hygge på madrassen sammen som familie.