365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Madrasbetræk

Beskyt børnenes madrasser med madrasbetræk. Betrækkene er meget praktiske og nemme at putte rundt om madrasserne, så dine børn kan få glæde af dem i lang tid. Mangler du nye betræk til madrasserne? Find dem her på BR.dk, hvor der blandt andet er madrasbetræk med lynlås.

Madrasbetræk til madrassen

Madrasbetræk er et betræk, som du putter rundt om en madras. Madrassen bliver nemmere beskyttet mod slid og snavs, når der er et betræk på. Der findes mange forskellige varianter af madrasbetræk – hvilket skal du vælge? Det er et godt spørgsmål, da det afhænger af dit behov. 

Eksempelvis er det godt at overveje madrasbetrækkets: 

  • Materiale 
  • Anvendelighed og nemhed 
  • Design og størrelse 

 

Blødt og nemt madrasbetræk med pasform

Når det er sengetid for børnene i børnesengen, er det dejligt at ligge behageligt. Vælg derfor gerne blødt sengetøj til dynen og puden, men også til madrassen. Køber du madrasbetræk, som har et blødt materiale, indbyder det til afslapning og ro. Endvidere takker du dig selv for at købe betræk, som er nemt og praktisk at tage af og på. 

Madrasbetræk med lynlås er meget praktisk. Ét er, at betræk med lynlås ikke sådan lige falder af madrassen. Noget andet er, at et madrasbetræk med en lynlås er nemt at vaske og nemt at putte rundt om madrassen. For nemt må det gerne være – især hvis der sker mindre tisseuheld og andet i sengen. Og det kan næsten ikke undgås, at det sker indimellem. 

Nogle madrasser bruger børn også til at lege, hoppe og tumle rundt på på eksempelvis gulvarealet. Og når de gør det, kan nogen børn synes, at det er sjovt, at madrasbetrækket har farver. Når snakken falder på designet, er det naturligvis også ideelt at købe et betræk, som har præcis de samme mål, som madrassen har, hvor betrækket skal på.

 

Betræk din madras med BR.dk

Besøg BR.dk hvis du gerne vil give dine børn de bedste rammer på børneværelset. Har børnene nogle madrasser, som trænger til nye madrasbetræk, finder du dem lige her i udvalget. Farverne er forskellige, men det er størrelserne på madrasbetrækkene med lynlås også. Betrækkene har nemlig forskellige mål alt efter, hvilken størrelse madras betrækket skal rundt omkring.