365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Højsenge

Børnene klatrer i seng med en højseng på børneværelset. Skal kvadratmeterne udnyttes, er en seng i højden en praktisk og sjov løsning. Se udvalget af højsenge til børn på BR.dk.

Fordele ved højsenge til børn

Højsenge er en sengetype med et højt sengestel. Sengen giver plads til opbevaring og legeområde ovenpå madrassen, som børnene kommer op til ved at klatre op af en lille stige. En højseng har mange fordele, som en almindelig børneseng ikke giver. Værd at fremhæve er eksempelvis: 

  • Pladsbesparelser 
  • Opbevaringsmuligheder 
  • Lege- og hyggeområde 


Med andre ord er en højseng en alletiders løsning på mindre børneværelser. Sengeløsningen er dog også ideel, hvis du har et barn, som vil elske at have en sjov og anderledes soveplads. 

 

Højseng – mere end bare en seng

Hule, gemmested eller legeområde. En højseng er ikke bare en seng. Sengen har ud over sengeområdet øverst også den nævnte plads under sig, som børnene kan bruge til massevis af aktiviteter. Skal ekstrapladsen under sengen laves som en hule, skaber et tæppe og nogle lyskæder hulestemningen. 

Nogle højsenge har et indbygget skrivebord, hvor børnene kan sidde og lave lektier, tegne eller lave andre kreative ting. Andre højsenge har ovenikøbet et lille, ekstra lounge-modul. Modulet kan bruges, når en legekammerat overnatter, eller hvis spilopmagerne bare vil ligge og dase på madrassen. 

 

Køb højsenge på BR.dk

På BR.dk finder du alt til børneværelset. Skal børnene have nye børnesenge, kan du eksempelvis finde et større udvalg af højsenge til børn. En højseng er perfekt, når der skal spares plads på værelset, fordi området under sengen bruges til opbevaring, skrivebord eller lege- og hyggeområde. Blandt udvalget af højsenge ser du, at der er forskellige størrelser og højder på sengene, hvoraf nogle af dem som et ekstraplus har indbygget skrivebord og lounge-modul. Se alle de flotte og funktionelle højsenge på BR.dk.