Populære temaer

 

LEGO – udvikler børnenes fantasi

Hvad tænker du på, når du hører brandnavnet LEGO? Udvikling, kreativitet, systematisk tankegang eller timevis af sjov med farverige klodser? Alt sammen vigtigt for LEGO Group – verdens fjerdestørste producent af legetøj!

LEGO - en verden af muligheder

Hvad tænker du på, når du hører brandnavnet LEGO? Udvikling, kreativitet, systematisk tankegang eller timevis af sjov med farverige klodser? Alt sammen vigtigt for LEGO Group verdens fjerdestørste producent af legetøj!

Huse, slotte, biler, flyvemaskiner, dyr, magiske universer som Star Wars, Ninjago og Chima, for ikke at nævne LEGO DUPLO og verdener som LEGO City ogLEGO Friends –  når dit barn leger med brandet, som to gange er blevet kåret til "Årets legetøj", giver det uendelige muligheder for at udvikle fantasien. Det er ikke noget tilfælde, for LEGO er baseret på en filosofi om, at den frie leg er den måde, børn udvikler deres fantasi på – det er grundlaget for deres kreativitet.

Læring og udvikling gennem leg

Når du træder indenfor i de mange forskellige scenarier, vil du se, at fri leg ikke bare handler om at have produkter, du kan interagere med – for LEGO Group handler det udelukkende om at føre mulighederne ud i livet. Når du træder ind i universet, finder du uendelige muligheder, og de handler ikke kun om fantasi, men også om at udvikle motorikken, spille rollelege, lære om det gode og det onde og tale om tingene, så også de helt små kan være med.

Se vores store udvalg af LEGO produkter – hvis formål er at forstærke børns legeoplevelse og styrke deres kreativitet!

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, BIONICLE, LEGENDS OF CHIMA, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO and NEXO KNIGHTS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 the LEGO Group.