365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Dukker

Hos BR er vi helt vilde med dukker, og derfor har vi her på siden samlet det skønneste udvalg af dukker til børn i alle aldre. Hvilken dukke skal være dit barns næste? Se de mange muligheder her og glæd dit barn med en skøn ny dukkeven.

Populære mærker

Sådan vælger du en dukke til børn

Leder du efter en dukke til børn? Så er vi klar til at hjælpe dig! I denne guide kan du læse meget mere om, hvilken dukke du skal vælge til dit barn. Vi kommer bl.a. ind på dukker til 1 årige og 2 årige, så du kan vælge en dukke, der passer til barnets alder.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål om dukker

Sæt skub i rollelegen med dukker

Dukker er populære blandt børn i alle aldre, og det er der ikke noget at sige til. Dukker kan spille rollen som hovedpersoner i et væld af spændende lege, og dukkerne kan følge dit barn år efter år og skabe glæde og inspiration til nye og gradvist mere avancerede lege i takt med, at barnet vokser.

Dukker findes i alverdens former og størrelser, så dit barn kan få lige præcis den dukkeven, han eller hun kunne tænke sig. Se dit barns omsorgsgen udvikle sig, når det mader sin dukke, lægger den til at sove i dukkevognen og klæder dukken på. Glæd dit barn med en ven for livet, der virkelig sætter skub i rollelegene og vækker barnets kreativitet og fantasi.

Dukker til store og små

Der er noget fascinerende over dukker, og dukker sætter hurtigt gang i legen. Der findes både søde dukker og mere cool dukker, og uanset hvad dit barn foretrækker, giver det rigtig god mening at tage et kig på mulighederne blandt vores dukker her.

En sød dukke giver barnet lyst til at give omsorg og til at passe godt på sin nye dukkeven, imens en sej dukke måske inspirerer til et spændende eventyr, hvor barnet kan prøve forskellige grænser af. Under alle omstændigheder er det fantasien, der sætter rammerne for legen, og vi håber, at vores dukker vil inspirere dit barn til at gå nye veje, afprøve nye idéer og tænke ud af boksen. Huske også dukkehusetdukketøjet og alt tilbehøret til dukkerne, når legen med dukker skal tages til nye højder.

Køb de skønneste dukker online hos BR.dk

Børn lærer gennem leg og bearbejder gerne hverdagens situationer og små og store oplevelser gennem legen. Rolleleg med dukker sætter den perfekte scene for udvikling, og barnet rykker sig meget ved at eksperimentere med og spejle det virkelige liv gennem den måde, som dukkerne agerer på i legen.

Dukkeleg udgør en tryg måde at få bearbejdet dagens mange indtryk, og skal dit barn forkæles med sin første dukke eller med en ny dukke til den eksisterende samling, kan du gå på opdagelse blandt de forskellige dukker her og finde den helt rigtige dukke. Du kan selvfølgelig også lade barnet selv om at finde favoritten blandt vores mange fantastiske bud på dukker. Det bliver glæden bestemt ikke mindre af.