365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Penalhuse med indhold

Send børnene afsted i skole med et penalhus med indhold i skoletasken. Mangler dit barn et nyt penalhus? Søde, smarte og ikke mindst seje designs præger BR.dk’s udvalg af penalhuse til børn med indhold, som består af mange forskellige skriveredskaber. 

Penalhuse til børn med indhold 

Når dit barn skal i skole, er et penalhus med indhold god og praktisk. Især er den det, fordi du på den måde kan sikre, at dit skolebarn har alle de skriveredskaber, som de har brug for til timerne henne i klasseværelset. Penalhusene har nemlig ofte både blyanter, farveblyanter, viskelæder, blyantspidser og linealer inden i. 

Vælger du at købe et penalhus med indhold, er der disse fordele: 

  • Er let at organisere – også for spilopmagerne 
  • Sparer tid og besvær med at købe redskaber separat 
  • Kan vise dit barns interesser for legekammeraterne 

 

For det første kan de hjælpe med at organisere dit barns skoletaske ved at holde alle skoleartikler på ét sted og mindske risikoen for at miste eller glemme noget. Blyanter, farveblyanter og viskelæder har det jo nemt ved at blive væk blandt matematikbøger, hæfter og de andre skoleting. 

For det andet kan et penalhus med indhold spare dig og børnene tid og besvær ved, at I ikke skal købe alle skriveredskaber separat. For det tredje kan et penalhus med indhold give dit barn mulighed for at udtrykke sine interesser med forskellige designs og farver. Mangler dit barn andet skoleudstyr, finder du det også her på BR.dk. 

 

Tag penalhus med indhold med på farten 

Penalhuse med indhold er ikke kun populære at have med i skoletasken og henne i skolen. Mange børn bruger dem også derhjemme på eksempelvis børneværelset, ved spisebordet og i stuen, når de tegner flotte fritegninger eller farvelægger motiverne i malebøgerne

Er familien afsted på ferie eller på en køretur, er et penalhus til børn med indhold også praktisk. Det er nemlig let for børnene at holde styr på deres tusser og farveblyanter, når skriveredskaberne er deri. 

 

Bliv klar til skole med penalhus fra BR.dk 

BR.dk har en masse skoleudstyr, som gør børnene klar til skolestart. Skal dit barn have et nyt penalhus? Og skal det være med indhold? Så finder du et bredt udvalg her på siden, hvor der er søde, sjove og seje motiver på de mange penalhuse med indhold.