365 dages bytteservice - i butikkerne og på BR.dk
Ønskeliste
Din kurv

Glimmerperler

Perler er en sjov og ikke mindst lærerig aktivitet for børn. Både underholdning og koncentration er i højsædet, når der bliver lavet flotte og farverige motiver, figurer og former på perlepladerne – og med funklende glimmerperler ved hånden bliver det endnu sjovere at lege med perler. Se vores udvalg af glimmerperler her!

Lad de kreative projekter stråle med glitterperler

Glitterperler er den perfekte tilføjelse til jeres arsenal af perler. Glitterperler gør det nemlig endnu sjovere at lege med perler og sætter prikken over i’et på ethvert perleprojekt. Sæt jer sammen om bordet, både store og små, og lad glimmerperlerne skinne om kap i små DIY-projekter. Måske ønsker farmor sig et unikt armbånd? Det kan også være, at far trænger til et lille kunstværk på kontoret?

Du kan også lade børnene kreere funklende pynt af glimmerperler til juletræet, der får træet til at stråle, og som gør det endnu sjovere for børnene at pynte det. Der er mange muligheder for at slippe fantasien løs med glimmerperler. Uanset hvilket projekt I vælger at give jer i kast med, er én ting i hvert fald sikkert: Du finder lige de glimmerperler, både du og dine børn drømmer om på siden her. Vi har nemlig gjort os nøje umage med at finde de flotteste glimmerperler til jer.