365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Træperler

Kender du et kreativt barn, så er træperler helt sikkert et stort hit! Træperler kan blandt andet bruges til at producere hjemmelavede, fine smykker, og du kan finde træperler til børn i massevis af farver og størrelser. Gå på opdagelse i det store udvalg af træperler her på siden og bestil rigeligt med perler hjem, så der er nok til talrige halskæder, armbånd og meget mere.

Kreativ leg med træperler til børn

Det er fantastisk for børn at have mulighed for at udfolde sin kreativitet. Leg med perler kræver koncentration og styr på finmotorikken, og legen fremmer også barnets kreativitet, tålmodighed og farvegenkendelse. Mange børn holder af at fordybe sig i kreativ leg med træperler, der hurtigt kan blive til mange flotte smykker, når de sættes på snor.

Skal den næste perlekæde være med træperler i yndlingsfarven, eller skal flere forskellige farver kombineres? Skal sammensætningen være helt tilfældig eller nøje planlagt efter et bestemt mønster? Mulighederne med træperler til børn er utroligt mange, så lad barnet slippe fantasien fri, og se hvad der så sker.

 

Brug træperler til smykker eller som rekvisit i legen

Det mest oplagte er naturligvis at bruge træperler til at lave smykker med, men i virkeligheden er det kun barnets egen fantasi og kreative evner, der sætter grænsen for, hvad træperler kan bruges til. De flotte farver på perlerne virker utroligt dragende, og mange børn nyder derfor også at bruge de smukke træperler i anden leg og inddrage dem i sit legeuniverser – måske som mad til sine dukker, som hjælp til at lære at tælle og regne eller hvad end, der måtte falde barnet ind. 

Mangler du andre kreamaterialer til børn? Find alle vores hobbyartikler her, og se for eksempel vores store udvalg af perler og perleplader online.

 

Fyld lageret af kreamaterialer op med træperler i alverdens farver

Med træperler og snor lige ved hånden har du altid materialer klar til et hyggeligt kreaprojekt, som I kan lave i fællesskab, eller børnene kan kaste sig over alene. Leg med træperler går aldrig af mode, og det er sjovt året rundt for børn i mange aldersgrupper. Udvælg dine næste træperler hos BR, og få dem hjem inden længe, så store og små rigtig kan få sat gang i produktionen af fine smykker til hele familien.