365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Elcykler til damer

En elcykel til kvinder gør det lettere at nå godt fra A til B trods lange strækninger og stejle bakker på vejen. Drømmer du om en elcykel, kan du gå på opdagelse i udvalget her og vælge din nye dame-elcykel blandt de mange modeller. Vores elcykler til damer er i topkvalitet og klar til at tage dig afsted på mange gode ture både i hverdagen til og fra job og på eventyr med familien i weekender og ferier.

Populære mærker

Cykelservice lige ved hånden

Cykkelmakker hjælper dig med dine cykelproblemer, hvis uheldet er ude. Med Cykelmakker har du altid et netværk af professionelle cykelmekanikere lige ved hånden, uanset hvor du befinder dig i landet, som kan hjælpe dig med service, reklamation og reparation af din cykel købt i BR.

En hjælpende hånd på cykelturen

Cykling er alletiders sport og motionsform, og for rigtig mange er cykling også en sjov måde at bevæge sig rundt på. Er kræfterne sluppet op på en bakket eller meget lang strækning, er det dog rart med en hjælpende hånd i form af en effektiv elmotor. Netop dét får du, når du vælger en dame-elcykel her fra vores udvalg. Vores cykler fås i mange elegante designs for enhver smag, så uanset hvilken elcykel, du ønsker dig, kan du højst sandsynligt finde den her. Det er en fornøjelse at kunne slå elmotoren til og mærke suset, når tempoet op over bakkerne pludselig bliver et helt andet. 

Find vores samlede udvalg af elcykler til både mænd og kvinder her. 

 

Køb din nye dameelcykel online hos BR.dk

Elcykler er populære som aldrig før, og skal du også med på bølgen, så kan du vælge imellem mange forskellige elcykler til damer her. Købet af en elcykel er en rigtig skøn investering, som du kan få glæde af hver eneste dag i rigtig mange år. Har du først ejet en elcykel, er det ikke sikkert, at du vender tilbage til din almindelige cykel igen.  

Det er fantastisk at kunne cykle som vanligt og få et par gode kilometer i benene, men mindst lige så fantastisk at vide, at elmotoren er klar til at drive dig det sidste stykke, når kræfterne er brugt op. Hvilken af vores elcykler til damer skal mon være din næste? Find den her og bestil online i dag, så du hurtigt kan få cyklen hjem og i brug. 

Se også vores øvrige sortiment af cykler og tilbehør her.