365 dages bytteservice i butikkerne og på BR.dk   |  Fri fragt på køb over 500,-
Ønskeliste
Din kurv

Katten af tønden: Regler

Sådan bliver du kattekonge og kattedronning

FAQ om katten af tønden

"Svuuuuung, BANG!" -  Det er lyden af fastelavnskøllen, der suser gennem luften og rammer tønden - men ØV, den faldt ikke ned!

Udover, at du skal slå så hårdt, som du kan, så er det faktisk heller ikke helt ligegyldigt, hvor på fastelavnstønden du rammer, hvis du gerne vil blive kattekonge.. Heldigvis har vores Legekammerat Kristian helt styr på, hvordan du bliver kattekonge eller dronning. Se videoen med Kristian her:

3 ting du skal vide om katten af tønden

 

1. Ram fastelavnstønden rigtigt

Der er størst chance for at slå fastelavnstønden ned, hvis du rammer med køllen på den nederste del af tønden. Det kan være en strategi at gå efter at ramme det nederste metalbånd, hvis der er sådan ét på tønden.

2. Sådan bliver du kattedronning

Her hos Fætter BR spiller vi med de regler, at den der slår bunden ud, bliver kåret som kattedronning.

3. Sådan bliver du kattekonge

Den der står det sidste bræt af, bliver kattekonge. Der er også nogle, der spiller med, at den der slår bunden ud, bliver kåret som kattekonge - og kattedronningen er så den, der slog slaget lige inden. Det er altså en god idé at få clearet, hvilke regler I spiller med, inden I går i gang, så du ikke bliver skuffet eller forvirret undervejs.

...Og SÅ er det ellers bare i gang med at svinge armene varme, for NU er du klar til at slå katten af tønden som en champ! 

Alt til fastelavn